Tőlünk Épült: Új környezetben, új erőben! - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Tőlünk Épült: Új környezetben, új erőben!

Tőlünk Épült: Új környezetben, új erőben!

Nagyerdei környezetben található a Corpus Fitness edzőterem, amely már több mint 25 éve szolgálja azokat, akik kikapcsolódásként a fitnesst és wellnesst választják. A terem öltőzői, mellékhelyiségei teljesen megújultak, melyhez az építőanyagot a Gulyás Tüzépről választották.

Mintegy 1500 m2-en az alábbi szolgáltatások állnak a vendégeink rendelkezésére: 2 álló és 1 fekvő szolárium, masszázs, különböző aerobik órák, kardió géppark (futópad, taposógép, kerékpár, elliptikus tréner) illetve a fitness teremben 70 db TechnoGym típusú edzőgép.
Az öltözők, spinning terem padlózata vinyl burkolatot kapott. A vinyl padló mindegyike 100%-ban vízálló tulajdonsággal rendelkezik, így bátran számolhatunk vele a vizes helyiségekben is. Csúszásgátló és antibakteriális felületet biztosít. A burkolatok mellett 30 db új kondigéppel is bővült a terem. Az öltözőrendszerer is megújult, a kulcsok helyett QR kód segítségével használhatják a szekrényeket a vendégek, amely igen népszerű kényelmi funkció.

Tulajdonosi visszajelzés:

Fontos vendégeink kényelme, ezért kiemelten kezeltük a mellékhelyiségek, öltözők felújítását. Minden WC és mosdóhelyiségünk megszépült, modernizálódott. A vinyl padló mellett a tartósság és a hosszútávú felhasználhatóság döntött. Köszönjük a burkolattervezők segítségét.

Elérhetőség:
corpusfitness.hu
facebook.com/corpusfitness.hu

Sára