Tőlünk épült: Trendi külső, otthonos belső -
Tőlünk épült: Trendi külső, otthonos belső

Tőlünk épült: Trendi külső, otthonos belső

Augusztusi referenciánk Debrecen kertvárosi övezetének csendes részén található ingatlan. Kívülről harmonizáló színek, ízléses burkolatválaszték, kompakt megjelenés jellemzi.
A ház részeként tervezett garázs homlokzatát a lábazaton használt Cerrad Canella burkolattal kiemelték, amely karakteressé és trendivé teszi az összképet.
A tetőcserép a Terrán gyártó Danubia barna típusa, a térkő a Semmelrock Barna Mix színű klasszikus stílusú térköve. Az előkerten látszódik, a tulajdonos nagyon szereti a természetet, a növényeket, figyel a részletekre.

A tulajdonos elmondása alapján nagyon szereti a természetet, fákat, ezért a burkolat és bútor választásában is ennek megjelenítésére nagyobb hangsúlyt fektetett. Az előszoba, konyha, nappali terekben a Ragno Freetime Avorio famintás burkolatra esett a választás. Ragno Freetime kollekciója tökéletes visszaadja a természetes fa szépségét.

A fürdőszobában a Zalakerámia Woodshine termékcsalád burkolata látható, Piramida Define sarokáddal és Geberit beépített tartályos Alföldi WC-vel.

A konyhába a fa hatású burkolatok és bútorok dominálnak, amelyet virágokkal és kiegészítőkkel teszik színesebbé.

A gyerekszoba falára MOPA dekorpanel került, amely a design mellett praktikus is, falvédő funkciót is ellát. A bambuszrosttal dúsított memória habnak köszönhetően a panelek felülete puha és rugalmas, ha nyomás éri a panel kirugja magát. Nem csak mutatósak, de praktikusak is, mivel könnyen tisztíthatók, hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek, valamint a memória habnak köszönhetően puhák és nem deformálódnak.

A ház hátsó részénél a védett teraszon lehet a nyüzsgésből kikapcsolódni.

Tulajdonosi visszajelzés:
minden építőanyagot, burkolatot a Gulyás Tüzépről vásároltunk. Minden igényt kielégítő, bő választékból megtaláltuk a nekünk megfelelő stílust.

Sára