Otthoni wellness Wellis módra a Mars Tuscan Sun medencével
Építkezők kisokosa – Otthoni Wellness Wellis módra – Bemutatjuk a Mars Tuscan Sun medencét

Építkezők kisokosa – Otthoni Wellness Wellis módra – Bemutatjuk a Mars Tuscan Sun medencét

Számtalan versenytárssal a piacon a Wellis Magyarország Zrt.-nek nincs egyszerű dolga. Sokan keresik a prémium minőségű, különleges termékeket, amit a Wellis biztosít is a vásárlói számára, hiszen 100%-ban Magyarországon gyártott élménymedencéi szigorú minőség-ellenőrzés után kerülhetnek ki a magyar, illetve a külföldi piacra. Mit érdemes tudni róluk?

A cég 2003-as alapítása óta egyre többen választják a Wellis termékeit Európa-szerte.  Az egészséges életmód iránti igény növeli a minőségi wellness termékek iránti keresletet. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és növekedésnek, a Wellis mára az európai piac legnagyobb jakuzzigyártójává vált. Hidromasszázs medencéket, ellenáramoltatós úszómedencéket, hozzájuk tartozó thermotetőket és medence oldalburkolatokat, több mint 1600 ember bevonásával állítanak elő, összesen 50.000 m2-en Dabason és Ózdon. Világszerte jelenleg több mint 500 értékesítési ponton évi 50.000 Wellis medence jut el új tulajdonosához. A vállalat célja a folyamatos fejlődés mellett, hogy középpontba helyezze a fenntarthatóságot és fenntartsa a prémium minőségű jakuzzik gyártását.

Nem csak nagyméretű medencék találhatóak a kínálatban. A Wellis minden tekintetben odafigyel a vásárlóira. Termékskálájuk rendkívül színes, 3 jakuzzi és 1 swimspa családdal rendelkezik, így valóban mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus modellt.

Az utóbbi években hatalmas kereslet volt az ellenáramoltatós medencékre, valamint a 4-5 fős jakuzzik is népszerűek voltak, azonban a kisméretű modellek is remekül teljesítenek. Ezek kisebb kertben, sőt akár egy belvárosi lakás teraszán is elférnek, nem nagy helyigényűek.

 

 

Egyik ilyen modell a Mars, amely 2 fekvőhellyel és 1 ülőhellyel rendelkezik, így akár egy kisebb család számára is tökéletes kikapcsolódást jelenthet a dolgos hétköznapokon. A Wellis tervezői egy különleges fekvőhelyet alakítottak ki a modellben, amellyel kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket, így a mySEAT™ használatával alacsonyabb és magasabb vásárlóink is egyforma masszázsélményben részesülhetnek. 

Praktikus méreteinek köszönhetően (mindössze 76 cm magas) ez a modell könnyedén befér egy átlagos lakás ajtaján, így behelyezése is rendkívül egyszerű. Az élménymedence elég tágas ahhoz, hogy elférjen benne 37 masszázsfúvóka, amellyel bármikor, rövid időn belül felfrissülhetünk. 3 különböző belső színnel és egy burkolatszínnel választható, ám ha igazán különleges jakuzzira vágyunk, akkor a Tuscan Sun egyedi, barna belsővel ellátott modellt választjuk. A terméket keresd a Gulyás Tüzépen és élvezd  otthonodban a relaxáló pihenést.

Sára