Megérkezett 2022 legújabb homlokzati színpalettája! -
Megérkezett 2022 legújabb homlokzati színpalettája!

Megérkezett 2022 legújabb homlokzati színpalettája!

588 Új árnyalat ? Legfrissebb trendek ? Tökéletes színharmónia

A REVCO IMPULSE színkártya 588 egyedi színt tartalmaz, amelyek a REVCO vakolataihoz és festékeihez lettek kifejlesztve. Az egyes színsorok 6 világosabb és 3 sötétebb árnyalatban kerültek kidolgozásra.

Az eddigi legnépszerűbb REVCO színek továbbra is fellelhetők az új palettában, immár világosabb és sötétebb tónusban is.

A színkártya 62 színsort és 18 karakteres INTENSIVE színt, továbbá 12 fehér BLANCO árnyalatot tartalmaz. A homlokzat színeken kívül, a 30 legnépszerűbb REMIX lábazati vakolat és 10 COVER lábazatfesték is helyet kapott a színkártyában.

A REVCO a jelenlegi trendeket figyelembe véve, kínálatát földes-agyagos, természethez közelebbi árnyalatokkal bővítette, mint például a CLAY, DAKAR, ETNA vagy a HUNTER.

A szürkék továbbra is hódítanak, így a korábbi SILVER, GRAFIT receptúrái mellett, új árnyalatok is helyet kaptak a REVCO palettáján: PIGEON, GOTHIC, MOON, VULCAN, TITAN.

A kékes tónusok kedvelői számára modernebb, pasztelesebb variációkat hoztak létre, amilyen a DENIM, OCEAN, SKY vagy a FROZEN, akárcsak a zöldek esetén mint a MOMENT, ANISE, JADE, FOSSIL és  MOSSY árnyalatok.

A krémes színek koronázatlan képviselői – CREOL, MOCCA, MUSTANG, PILVAX, PRALINE – továbbra is elérhetőek lesznek immár világosabb és sötétebb árnyalatokban is, sőt, a paletta kiegészítésre került néhány további újdonsággal, mint a PECAN, TOFU, MELBA, CAJUN vagy a MAROON.

 

Bármely árnyalat nyeri is el a tetszésedet, rendelj ingyenes színmintát az IMPULSE kártya színeiből a megújult www.szinposta.hu oldalon!

 

 

A REVCO SZÍNPOSTA szolgáltatása évek óta töretlen népszerűségnek örvend. Ez nem is csoda, hiszen a www.szinposta.hu oldalon INGYENESEN lehet 4 vakolat  és 4 lábazati vakolat mintát igényelni.

A színposta.hu oldal segítséget jelent mindazok számára, akik új házukra keresnek megfelelő vakolat színt, vagy meglévő homlokzatukat szeretnék felújítani, esetleg hőszigetelésük korszerűsítése miatt újra kell vakolniuk házukat.

A weboldalon elérhető a korábbi REVCO VARIO színkártya 320 színe mellett a REVCO legújabb IMPULSE színpalettája is, mely 588 új árnyalatot tartalmaz.

A falak és a lábazati rész tökéletes színharmóniáját inspirációs képek is segítik, melyek a “Színkombinációk”-nál tekinthetők meg, a “szem” ikonra kattintva.

Rendeljen ingyenes színmintát és megajándékozzuk egy extra Deco Glitter Max vakolat mintával vagy REMIX Brocade lábazati mintával!

www.szinposta.hu

GSV