Lakberendezői rovat - Tetőterekben is tágasan
Lakberendezői rovat – Tetőterekben is tágasan

Lakberendezői rovat – Tetőterekben is tágasan

Mindig kihívást jelent egy tetőtéri otthon megtervezése, nagyon nehéz elkerülni a zsúfoltság és kényszeresség érzetét. Ez a társasházi lakás jó példa arra, milyen szabályokat kell betartani, hogy nagyvonalú legyen a térérzet.
A szűkre szabott kommunikációs tér egységes megjelenést kapott, ezért elsősorban a falburkolat a felelős, mely egyrészt elrejti a tárolókat, másrészt az ajtókat is magába foglalja. 

konyha is ebbe a koncepcióba igyekszik belesimulni, az előszoba felőli falon is folytatódik a falburkolat, majd a mély elemeket-, mint sütő, hűtőgép tartalmazó oldalon szintén falburkolatot idézve jelenik meg tovább. A konyhaszekrény és pult fehér színével visszatükrözi a falak letisztult semlegességét, ezáltal megerősíti az ütemes váltakozást. A térbe beforduló légies reggeliző pult pedig jelzésértékűen ellátja azt a funkciót is, hogy a konyha intimebb maradhasson.

A könnyed étkező-bútor és a formatervezett kanapé mellett helyet kapott egy konzol- és egy lerakodóasztal is, melyet rendkívül jó ízléssel bíró Megbízóm mindig az aktuális hangulatnak megfelelően díszít; a vágott virágok egyfajta könnyed luxus érzetét keltik- csakúgy, mint az egész lakás.

Lakberendezői rovat - Tetőterekben is tágasan

Sára