Szakember válaszol - Fekete szaniterek vizes helyiségekben
Szakember válaszol – Fekete szaniterek vizes helyiségekben

Szakember válaszol – Fekete szaniterek vizes helyiségekben

Otthonunk belsőtereinek tervezése során a burkolatok és kiegészítők mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a vizes helyiségekbe beszerelt szaniterek/csaptelepek. Hiszen ma már nem csak, mint funkcionális eszköz, hanem az adott helyiség dekorációs elemeként is fontos szerepet töltenek be.
A mai csaptelep trendeket megfigyelve általánosságban elmondható, hogy a krómozott felületű termékek mellett a fürdőszobákban, konyhákban, mosókonyhákban, mosdókban elhelyezett szaniterek körében egyre erőteljesebben dominál a fekete szín. Világszintű népszerűségüket azonban nem csak színüknek, de kialakításuknak is nagy részben köszönhetik. A sötét színvilágot a gyártók többsége matt vagy inox textúrákba bújtatják, ezzel is növelve tartósságukat, ellenállóságukat nem csak a szennyeződésekkel, de a külső sérülésekkel szemben is. Általánosságban elmondható a szaniterekről, hogy a rendszeres tisztítással és megfelelő ápolással megőrizhető eredeti csillogásuk, funkciójuk. Nincs ez másként a fekete, matt felületű szaniterek esetében sem. Használjunk a lerakódott szennyeződések, vízkő eltávolításhoz citromsav alapú szereket és olyan pamutkendőt mellyel a dörzsölés hatásra sem teszünk kárt a felületen.
Válasszon a kínálatunkban megtalálható fekete mosdóink, zuhany illetve konyhai szanitereink és kiegészítőink közül modern vagy elegáns enteriőr megvalósításhoz hiszen színükkel, formavilágukkal, elérheti a kívánt hatást.

Sára