Szakember válaszol - Penészálló fuga - Minden, amit a Mapei Ultracolor Plus-ról tudni érdemes - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Szakember válaszol – Penészálló fuga – Minden, amit a Mapei Ultracolor Plus-ról tudni érdemes

Szakember válaszol – Penészálló fuga – Minden, amit a Mapei Ultracolor Plus-ról tudni érdemes

A penész megelőzésére, csak megjelenése után keresik a megoldást. A penész megjelenése egészségügyi problémákat okoz, számos betegség okozója lehet, ilyen például az allergiás eredetű szénanátha és asztma. A penészgombák szervezetünkben fertőzést, irritációt, toxikus reakciót válthatnak ki.
Ezért fontos már egy új fürdőszoba tervezésénél kellően felkészülnünk. Erre kínál megoldást a Mapei gyártó Ultracolor Plus fugázó terméke, mellyel nem álom többé a penészmentes vizeshelyiség.
Nagy teljesítményű, kivirágzásgátló, gyorsan kötő és száradó polimerrel módosított habarcs vízlepergető DropEffect® és penészálló BioBlock® technológiával akár 20 mm széles hézagok fugázásához is alkalmas.
A penészgombák kialakulásának meggátolása mellett vízlepergető tulajdonságának köszönhetően megmarad a burkolat és a fuga eredeti színe. Természetesen a rendszeres ápolást, takarítást ebben az esteben sem szabad hanyagolni, azonban ezek a procedúrák könnyűvé válnak. Használja szinte bármilyen burkolathoz és élvezze az egészséges, penészmentes fürdőszoba nyújtotta élményeket. A megfelelő fugaszín megtalálásában kérje szaktanácsadóink segítségét.

Sára