Tőlünk épült - Modern kislakás, ötletes megoldásokkal -
Tőlünk épült – Modern kislakás, ötletes megoldásokkal

Tőlünk épült – Modern kislakás, ötletes megoldásokkal

Debrecen egyik nagy múlttal rendelkező épületének a Püspöki Palotának egyik felújított lakását mutatjuk be. A Kossuth tér sarkán található 1913-ban szecessziós stílusban épült épülete mai napig városunk egyik jellegzetessége.

 

Egy kisméretű lakás berendezése, kialakítása mindig nagy lehetőségeket rejtő feladat egyben kihívás is. Belső tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a praktikus, helytakarékos megoldásokra. Felépítését tekintve egy közösterű konyha-nappali, fürdőszoba, külön WC helyiség és hálószoba, tároló együttese alkotja a lakást. A padlóra a Kronowood gyártó Greenland Oak 7mm-es laminált padlója került, ami egy modern megjelenésű, divatos famintázatú padlóburkolat. 

A konyhában egyedi egyben igen divatos megoldással találkozhatunk, itt a pultot vasbeton szerkezetű alapra építették LED világítással díszítve. A pult felhasznált anyaga a Cemix gyártó Castone terméke. A Castone természetes kövek felhasználásával készült, gyárilag előkevert cementkötésű anyag, melyet a felhasználás helyszínén vízzel kell összekeverni. Cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és speciális adalékokat tartalmaz. A pult beton megjelenése egy kis industrial stílust csempész a modern megjelenésbe.
A Borovi beltéri ajtók tónusa jól illeszkedik a padlóburkolathoz. A fürdőszoba és a WC helyiség burkolata az Emigres gyártó Hit termékcsaládja.
Akik laktak már kis méretű lakásban azok jól tudják, hogy a helyszűke mindig tud problémát jelenteni. Itt egy okos megoldással a hálószoba ágya alá terveztek tárolókat, amit a folyosóról lehet nyitni.
Jól átgondolt elrendezés, ötletes megoldások, fiatalos, trendi burkolatválasztás jellemzik a bemutatott „tőlünk épült” otthont.

 

Tulajdonosi visszajelzés:
 A tervezés során nagy segítségünkre volt a Gulyás Tüzép áruháza, ahonnan sok ötletet tudtunk meríteni. Könnyen és gyorsan ment a termékek kiválasztása és a logisztikával se volt gondunk, köszönjük!

GSV