Miért válassz RAVAK mosdót? -
Miért válassz RAVAK mosdót?

Miért válassz RAVAK mosdót?

Mosdó és mosdó között számtalan eltérés van, amely nem csak megjelenés és ár tekintetében mutatkozhat meg! Alaposan megvizsgálva a különféle gyártók kínálatát hamar kiderül, hogy a gyártás során felhasznált alapanyagok minősége és mennyisége, az alkalmazott technológiai folyamatok és formatervezés tekintetében is különbözhetnek egymástól a termékek! Ebből következik, hogy vásárlás előtt rendkívül fontos a kellő tájékozódás, hiszen a felsorolt tényezők nagyban befolyásolják egy mosdó időtállóságát!

 

A RAVAK mosdók öntött műmárványból, azaz őrölt dolomit és műgyanta keverékéből keletkezett kompozit anyagból, illetve magas minőségű kerámiából készülnek!

Az öntött műmárvány őrölt dolomit/mészkő és poliészter műgyanta keveréke. Formákba való öntéssel készül, ami minden irányban a termék homogenitását biztosítja, ezáltal nincsenek eltérő fizikai-mechanikai tulajdonságokkal rendelkező előfordulások benne. Az öntött műmárvány megfelel a legszigorúbb higiéniai szabványoknak és kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. A szóban forgó alapanyagból készült termékek felülete a poliészter műgyanta fehér, fénylő, rugalmas Gelcoat nevű réteggel van lezárva, amely könnyű tisztántartást és selymes tapintást biztosít!

 

Az öntött műmárványból készült termékek porózus mentesek és a többi anyag viszonylatában – például hagyományos kerámia, lemez vagy klasszikus márvány – ellenállóbbak a baktérium és a penész lerakodásával szemben, illetve meleg tapintást biztosítanak. Az öntött műmárvány mosdók magas szilárdságukkal, precízen formázott éleikkel és tökéletesen egyenes felületükkel kitűnnek a piacon elérhető többi mosdó közül!


Ugyanakkor a magas minősőségű kerámia alapanyag is rengeteg előnyt rejt magában, ilyenek például a magas ellenálló képesség, a tartósság és a könnyű tisztíthatóság!

 

A gyártó kínálatának részét képezik klasszikus 60, 70 és 80 cm-es mosdók, de termékpalettáján megtalálhatóak dupla mosdók, illetve kézmosók is, ezáltal minden fürdőszobába mérethez kínálnak megoldást!

A RAVAK mosdók stílusos megjelenése Krystof Nosál neves designer nevéhez köthető, aki gyártó termékeivel rendszeresen részt vesz különböző rangos versenyeken ‒ jelölték a Czech Grand Design díjra, továbbá az EDIDA, Top Design és a Red Dot díjak nyertese!

 

A mosdók sikere az első osztályú minőségben, az innovatív technológiák használatában, a tapasztalt mesterek kézműves ügyességében és az eredeti szerzői designban rejlik!
A tökéletes eredmény eléréséhez szükséges az alapos, minden részletre kiterjedő odafigyelés. Éppen ezért kiemelkedően fontosnak tartják a gyártás minden egyes lépésnek ellenőrzését – a RAVAK gyárban az egyes fázisok folyamatos ellenőrzését követően mindig egy alapos végellenőrzés is következik! Ennek köszönhetően széles választékuk valamennyi terméke megfelel a legszigorúbb szabványoknak és kritériumoknak! Így bátran vállalnak minden mosdóra és kézmosóra 5 év jótállást!

Összegezve: A RAVAK mosdók olyan neves designer által tervezett megbízható termékek, amelyek kiváló alapanyagokból készülnek, időtállóak, könnyen tisztántarthatóak, kiemelkedő design értékekkel rendelkeznek.

GSV