Építkezők kisokosa - WPC burkolattal a zöldebb jövőért -
Építkezők kisokosa – WPC burkolattal a zöldebb jövőért

Építkezők kisokosa – WPC burkolattal a zöldebb jövőért

A WPC alapanyagot ma már senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően találkozhatunk vele teraszburkolatként, kerítés elemként, lépcsőként, falburkolatként. De miben rejlik népszerűsége, mitől közkedvelt?

A Wood-Plastic-Composit szavak rövidítéséből megalakuló WPC fa-, műanyag-, kompozit szavakat rejti mely a termék anyagaira is utal. A felhasználásában, stílusában a fát legjobban helyettesítő WPC termékek ipari felhasználás céljából telepített faforgácsok, farostok, bambusz, illetve egyéb más faszármazékok, adalékanyagok keverékéből születnek meg. A termék műanyag tartalmát általában újrahasznosított anyagok, mint például polietilén esetleg polipropilén adja. A WPC burkolatok gyártása során felületkezelést kapnak így utólag semmilyen lazúrozásra, lakkozásra, olajozásra nincs szükség így vásárlásával tartósan tehetünk környezetünkért.
A sokoldalúan felhasználható WPC burkolatok legtöbbje anyagában színezettek így nem kell attól félnünk, hogy az elemek színe megváltozna. Népszerűségét az is növeli, hogy nem szálkásodig és a víznek is ellenáll így nyugodt szívvel alkalmazható olyan helyeken, ahol mezítláb járhatnak így medencék mellé, napozásra kialakított helyiségeknél tökéletes választás lehet. Az Otthon Áruházunkban megvásárolható WPC Deck burkolat két különböző mintázatának hála a felhasználó az utolsó pillanatig eldöntheti, hogy melyik oldala legyen a látszó felülete.
Tekints meg Áruházunkban WPC burkolataink színválasztékát, felhasználási javaslatainkat, kiegészítő elemeket.

GSV