Szakember válaszol - Legyen otthona Mesterház! -
Szakember válaszol – Legyen otthona Mesterház!

Szakember válaszol – Legyen otthona Mesterház!

Az elmúlt évtizedek technológiai fejlődése életünk minden területén számtalan újítást vezetett be, melyek könnyebbé és gazdaságosabbá teszik a mindennapokat. 

Ezen innovációk, az építőipari termékeken, szabályokon is megfigyelhetőek, melyek a beépítés során különböző előírások és jogi szabályok szerint kell, hogy beépítésre kerüljenek.
Ezért, hogy az építkező családoknak könnyebb dolga legyen álomotthonunk megépítésében a Wienerberger útjára indította Mesterház programját, mely a házépítés során felmerülő kérdések és a gyakran elkövetett hibák elkerülésére hoztak létre. A programban résztvevők díjmenetes segítséget kapnak már a tervezés szakaszában egészen a kivitelezés lezárásáig. A Wienerberger szakértői az igények és tervek alapján az alapanyagok és mennyiségek pontos meghatározásában is segítséget nyújtanak.
A kivitelezési munka meghatározza otthonunk jövőjét ezért az új szolgáltatás alkalmazástechnikai szakértőt biztosít a helyes kivitelezési munkálatok érdekében. Mint azt már évek óta tudjuk az idei évtől csak közel nulla energiaigényű épületek kaphatnak használatbavételi engedélyt, melynek eléréséhez is segítséget nyújt a Mesterház program.
Csatlakozzon az építkezési folyamat legkorábbi szakaszában a Wienerberger Mesterház programjához és valósítsa meg álomotthonát!

Sára