Tőlünk épült - Next Bistro&Cafe
Tőlünk épült – Next Bistro&Cafe

Tőlünk épült – Next Bistro&Cafe

A bisztró a gasztronómia következő szintje. Ismert hazai kedvenceinket újragondoltuk, szelektáltunk hozzá a legizgalmasabb nemzetközi ízek palettájáról, mindezt becsomagoltuk egy extravagáns enteriőrbe és leöntöttük barátságos személyzetünkkel, hogy a hét bármely napján, mindig különleges élménnyel gazdagodhasson, amikor betér hozzánk.” Next Bistro&Cafe

 

A Debreceni Egyetem szomszédságában, a Nagyerdő vonzáskörzetében található (Bolyai utca 2.) a Next Bistro&Cafe. Egy elegáns, hangulatos hely, tágas térrel, gasztronómiai mesterfogásokkal. Minőségi anyagok amerre csak a szem ellát. A padlón a Graboplast Plankit Luwin és Tormund vinyl burkolatot láthatjuk, amihez remekül passzolnak a különböző anyagú, felületű tárgyak.
Megállapíthatjuk, hogy a tervezők merészen használták a színek kombinációit: a barna, szürke, kék, zöld, sárga színek remek összhangot teremtenek. A színek és az anyagok játéka egységet alkot, különleges enteriőrt teremt. Mintha előre tudta volna a Next Bistro&Cafe tervezője, a 2021-es év színeit (sárga és szürke), amelyeket több helyen is láthatunk.

A tapétázott fal magas fehér szegőléccel egy igazán trendi választás. A fehér szegőlécek egyre divatosabbak hazánkban is. Ezen szegőlécek nagy előnye, hogy bármely színű laminált parkettához vagy faparkettához ragasztható, ezáltal egységes összképet adva lakásunknak. Ezekből a termékekből különböző magasságú és különböző mintázatúak közül választhatunk a Gulyás Tüzépen is, így egyaránt lehet egy klasszikus, de egy modern otthon kiegészítője is. Magasságuk szempontjából elérhető a 6 cm magasságtól a 12 cm magasságig.

A mellékhelyiségekbe Tau Ceramica Maxxi Graphite 60×60 cm-es burkolólap került. A mosdókagyló Trend Mona matt fekete és fehér típusai. Kellő mennyiségű mesterséges és természetes fényt tudunk a kiszolgáló helyiségbe varázsolni, amiről a több száz led spot valamint a teljes falméretű nyílászárók gondoskodnak. Egy finom kávé elfogyasztása közben nem győzünk gyönyörködni a hely mutatós dekorációiban, melyek egyedi hangulatot teremtenek. Megemlítenénk az üvegbe konzervált citrom dekorációs falat, amelyet már távolról kiszúrhatunk.
A Next Bistro&Cafe kiváló választás azoknak, akik modern és stílusos helyre szeretnének beülni vacsorázni vagy meginni egy finom kávét.

Sára