Építkezők kisokosa - RapidAszfalt - Építés, javítás egyszerűen, gyorsan
Építkezők kisokosa – Újdonság kínálatunkban – RapidAszfalt – Építés, javítás egyszerűen, gyorsan

Építkezők kisokosa – Újdonság kínálatunkban – RapidAszfalt – Építés, javítás egyszerűen, gyorsan

A RapidAszfalt egy meleg útburkolat technológiával készült prémium hidegaszfalt víztaszító, nyomás hatására rögzülő speciális aszfaltkeverék.

 

Az úthibák, kátyúk javítására használatos hidegaszfaltozás technológiája még újszerű és egyre népszerűbb az útépítésben. Ami a hagyományos aszfalt technológiákkal szemben gyorsaságában, egyszerű felhasználhatóságában, időtállóságában rejlik. A 20 kg-os kiszerelésbe elérhető zsákos Rapid Aszfalt előnyeit és pozitív tulajdonságait összegyűjtve mutatjuk be.
A különböző aszfalt, betonfelületek építéshez, javításához hosszú előkészületi folyamatok befejezése után lehetett hozzá látni, ha azt az időjárási viszonyok engedik. A prémium minőségű Rapid hidegaszfaltnak köszönhetően a csomagolás kibontása után felvihető az adott felületre emulzálók és zúzalékok mellőzése nélkül, mellyel rengeteg idő takarítható meg.
Az iparágban használatos flaszterekkel szemben nem csak az előkészítő munkák szűnnek meg, hanem a szerszámok, munkagépek használata nélkül alakítható, javítható az aszfalt. A hidegaszfalt terítésére, tömörítése elegendő egy lapát vagy kézi döngölő, így lerakás után szinte azonnal igénybe vehető. A Rapid zsákos aszfalt nyomásra tömörülve fejtik ki hatásukat, ezért közutak estében nem ritka, hogy 1-2 centivel magasabbra hagyják az útfelületet hiszen az autók tömege alatt, pár nap alatt megfelelő nagyságukra süllyeszti azt az aszfaltba.
Így a járművek és környezeti amortizációval szembe ellenállóbbá válik, mely a szakszerű lerakással akár 10 évet is bírhat.

A hidegaszfalt tulajdonságainak köszönhetően akár hideg, akár meleg vagy csapadékos időjárási viszonyban megbízhatóan, könnyen lehet vele dolgozni, akár akkor is, ha egy vízben álló kátyúkról van szó. A cég a fenntarthatóság jegyében a RapidAszfalt csomagolását lebomló anyagokból alkotta meg, így azok nem csak könnyen tárolható, de újrahasznosíthatóak is.
Az egyszerű, gyors, időtálló megoldásra van szükség a RapidAszfalt zsákos hidegaszfalt magán kivitelezési munkálatokhoz is kiválóak.

Sára