Szakember válaszol - Hogyan válassz szabadon álló kádat?
Szakember válaszol – Térben álló elegancia a fürdőszobában – Hogyan válassz szabadon álló kádat?

Szakember válaszol – Térben álló elegancia a fürdőszobában – Hogyan válassz szabadon álló kádat?

A történelmei események ihlette sorozatoknak, filmeknek köszönhetően manapság divatos belsőépítészeti megoldás lett a térben álló fürdőkád választása.

Népszerűsége leginkább dekoratív, luxus megjelenésében rejlik, mellyel egyszerűen alkotható meg elegáns, minimalista enteriőr. Ám mielőtt átadnák magunkat a pihentető fürdőnek, a vásárlás előtt vegyünk figyelembe néhány pontot. Cikkünkben megmutatjuk milyen szempontokat gondoljon végig mielőtt átadná magát a wellness érzésnek.
Az egyik legfontosabb szempont amire gondolnunk kell, az a beépíteni kívánt fürdőszoba mérete, adottsága, illetve felszereltsége. A térben álló kádak szépsége nagy terekben érvényesül leginkább. Kis helyiségekben nem tud érvényesülni, így ebben az esetben jó, ha van egy B tervünk is. Ne felejtsük arra is gondolni, hogy szabadon álló kádunk megtöltéséhez leginkább szabad álló csapteleppel párosítva alkotható meg igazán esztétikus összhatás.

Ha a fürdőszoba adottságai nem teszik lehetővé a szabadon álló kád beépítését, érdemes elgondolkodnunk a hálószobába történő telepítésen. Így a szoba középen lubickolva élvezhetjük a wellness szállodák nászutas lakosztályának hangulatát otthonunkban.
Ha a hely megvan, gondoljuk végig, hogy a kádnak milyen más szaniterekhez, kiegészítőkhöz, tartozékokhoz kell alkalmazkodnia. A piac sokszínűsége ma már lehetővé teszi, hogy különböző formavilágú, anyagú, talapzatú szaniterek között válogassunk. A gyártók kínálatában található íves, szögletes formatervezésű, padlón vagy külön lábakon álló modellekkel álmaink fürdőszobájának megalkotásához semmi sem szabhat határt.

Sára