Szakember válaszol - Nagyméretű beton lapok a Semmelrock-tól -
Szakember válaszol – Nagyméretű beton lapok a Semmelrock-tól

Szakember válaszol – Nagyméretű beton lapok a Semmelrock-tól

Építkezés, felújítás során a belsőterek mellett a teraszok, télikertek, belső udvarok megjelenése is hozzájárul otthonunk összképének megalkotásához.

A Semmelrock legújabb beton burkolólapjai a modern szabadterek tökéletes kiegészítői. A letisztult tervezésű 80×40 cm-es CARAT, La Linia és Corona Brillant lapok különböző, egyedi finom strukturáltsággal diszkrét, naturalista árnyalataival megalkotott terek vonzzák a tekintetet.
A nagyméretű 3,9-4,2 cm vastagság közötti beton lapok számos lehetőséget rejtenek magukban, hiszen a színek, különböző felületek strukturáltságának köszönhetően bárhogyan variálhatóak. A 80×40 cm-es kültéri burkolatokhoz a gyártó 8 mm fugaszélességet javasol, mellyel a stabilitás mellett az egyenletes felület kialakításához is hozzátesz.
Az új generációs kültéri nagyméretű lapokat a gyártás során felületvédelmemmel látják el. Így a tisztításuk és karbantartásuk is (a megfelelő felülettisztító és -ápolók alkalmazásával) egyszerűen elvégezhető. Essen a választás bármely felületre és a 7 új színárnyalat bármelyikére, a stílusos, egyedi megjelenés garantált!

Sára