Tőlünk épült - Páratlan elegancia
Tőlünk épült – Páratlan elegancia

Tőlünk épült – Páratlan elegancia

Minden felújítás/építkezés előtt álló megtapasztalhatta, hogy a burkolatok kiválasztása cseppet sem egyszerű feladat – főleg akkor, amikor a jobbnál jobb gyártók, szebbnél szebb termékeivel találjuk szembe magunkat.

A most bemutatott tőlünk épült otthonba sikerült megtalálni az összhangot a szobák, terek elhelyezkedéshez leginkább illő burkolatokkal és berendezésekkel. Igazán hangulatos, pazar, elegáns a megjelenés, ahol az utolsó részletekig mindent átgondoltak és megterveztek. A ház 200 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik, sajátossága, hogy minden helyiségbe hidegburkolatot választottak.
Az előszobából kezdődően a padlón az Artecasa gyártó, Selection Statuario lapp 90×90 cm méretű termékét láthatjuk, ami egy igazán minőségi, elegáns lap, tökéletesen visszaadja a márvány szépségét, dinamikáját. A fehér falakkal, LED megvilágítással a padlólap hatása tovább erősödik.

A földszinti fürdőszobában szintén ez a burkolat található a falon és a padlón is. Nagyon jól harmonizál a pultra építhető Villeroy & Boch mosdókagylókkal és a fekete Arezzo blackfield magasított csaptelepekkel. A szabadonálló Piramida Optima Vera kád 180×80-as méretben remek választás, amelyhez a Piramida Modern I. matt fekete szabadonálló kádcsaptelepet választották. A fekete kiegészítők remekül érvényesülnek a márvány környezetben, az antracit színű Sapho, Mili radiátor is jó összhangot alkot. A Wellis Raincube esőztető nem csak látványos, de nagyon jól használható és teljesen felfrissítő érzést nyújt.

A nappali színvilága, összképe nagyon stílusos a márványhatású padló, faburkolatok, trendi kiegészítők együttesével. A márvány- fa pároshoz jól illik a kék szín, ami visszatér a bútorok, kiegészítők megjelenésében. A nappaliból nyílik a ház egyik kedvenc helye a 32 m2 nagyságú fedett terasz, amely egy igazi pihenő, szórakozó kuckó az egész család számára.
Az emeleti hálószobák padlójára Novabell Myspace hidegburkolat került, amely fahatásával otthonos, természetes hatást nyújt.
A márványminta egy örök klasszikus, amihez a jól megválasztott kiegészítőkkel egy rendkívül divatos, elegáns otthont kaphatunk. Erre jó példa a márciusi tőlünk épült otthon, ahol jó érzékkel megtalálták a különböző anyagok, színek, formák egyensúlyát.

Sára