Tőlünk épült - A jól megtervezett családi fészek
Tőlünk épült – A jól megtervezett családi fészek

Tőlünk épült – A jól megtervezett családi fészek

Idei első GSV magazinunkban Debrecen egyik csendes utcájában épült családi házát mutatjuk be. 

A saroktelekre épült ház udvarának a zöld területe jól harmonizál a Semmelrock Citytop szürke térkövével. Az 500 m2 nagyságú udvaron sikerült megtalálni az összhangot, a kerti pihenő rész mellett elegendő zöldterületet láthatunk. A ház külső megjelenése stílusos, színösszeállítása, nagy méretű ablakai hangulatos otthon benyomását keltik. A tetőn a Bramac Tectura Protector ébenfekete színű cserepe látható. A nyitott terasz hidegburkolata a Zalakerámia Rock Beige és Brown lapjai.
A házban HARO OAK Italian Walnut melegburkolatot választottak, amely otthonos hatást kölcsönöz a nappali, étkező résznek. A kiváló minőségű HARO laminált parketták az autentikus fapadló kinézetükkel minőségi és természetes benyomást keltenek. A padló sötét tónusát jól kiküszöbölik a világos falak. A családi élettér központját jelentő nappaliban a falra Géta Titanium 2 tapéta is került, amely színvilága több kiegészítőben is megjelenik ezáltal egységes összképet kapunk. A konyha falán a Zalakerámia Carneval falicsempéjét láthatjuk. A mogyoró barna, fehér és türkiz színvilágba remek döntés volt ez a lap. A padlóra az Arte Casa Urbe Bianco 30×60-as burkolatát választották.

 

A ház egyik fürdőszobája a földszinten található („Keressük 2020. legszebb fürdőszobáját nyereményjátékunk” nyertese), amelyben a Paradyz gyártó Attiya termékcsalád mellett döntöttek. Az épített zuhanyzó zuhanyfala Rosa Glass márkájú, amely a beépített Ravak Neo kéziváltóval, csapteleppel, esőztetővel lett szerelve. A Ravak Classic 600 fehér mosdókagylók épített pultba Hansgrohe Logis 70 csaptelepekkel párban láthatóak. A zuhanyzó melletti falon Radeco törölközőszárítós radiátor található fehér színben. Tovább haladva a mellékhelyiség is leköveti a fürdő burkolatait, stílusát. Itt Ravak Chrome WC Classic, Geberit nyomólappal, Gedy folyékonyszappanadagoló és WC papírtartó szerepel. A helytakarosságból jeles Vento Compact natúr színű fürdőszobaszekrény Hansgrohe Logis 70-es csappal szintén része a helyiségnek. Az emeleti hálószobákban az Egger Light Newbury Oak 4V laminált padlója lett a befutó. Nagy családhoz hűen az emeleten is találunk egy fürdőszobát, aminek a burkolata az Opoczno Geometric game termékcsaládja. Itt a burkolat egységes megjelenését listello dekorral is feldobták, aminek a neve: Glossy Cobalt Border dekor. A földszinti fürdőszobával ellentétben ide kádat építettek be, ami a Ravak Rosa 2 aszimmetrikus akril sarokkádja. A mosdókagylók, csaptelepek, radiátor márkák itt is ugyanazok mint a földszinten.

Egységes stílus, precíz kivitelezés, otthonos belső. Így írnánk körbe februári referencia családi házunkat. Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választották!

Sára