Tippek tények - Velux Standard tetőtéri ablakok
Tippek tények – Velux Standard tetőtéri ablakok – A zaj- és huzatmentes otthonért

Tippek tények – Velux Standard tetőtéri ablakok – A zaj- és huzatmentes otthonért

Nyílászárók kiválasztása során olyan ablakot keresünk, amely megfelel a mai műszaki elvárásoknak, emellett pedig pluszt is kapunk tetőablaktól.

Ha hosszútávra tervez akkor a VELUX Standard tetőtéri ablakok üvegezésükkel és hőszigetelő képességükkel jövőbiztos megoldást kínálnak az Ön számára.
A Standard tetőtéri ablak 2 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászáró biztos védelmet nyújt széllel és a hideg levegővel szemben. 180 oC-ban körbeforgatható szárny szerkezete a könnyű tisztíthatóságot teszi lehetővé.
Új építésű házak, felújítás előtt álló tetőszerkezetekhez a Standard Plus tetőtéri ablak nyújthat biztos megoldást. Ez a tetőablak 3 rétegű üvegezésével és kiváló hőátbocsátásával teszi nagyszerűvé. Energiatakarékossága mellett a 32 db hangszigetelési érték kevesebb zajt enged át a lakótérbe. A nyílászáró beépített szellőztetőjével úgy engedhetünk be friss levegőt, hogy az ablak zárva marad így nem csak energiát takarítunk meg hanem egészségünket is óvhatjuk.
Vásároljon 2020. május 30-ig VELUX Standard vagy Standard Plus tetőtéri ablakot bármilyen méretben a hozzá tartozó burkolókerettel és most burkolókeret páronként 10.000 Ft visszajár Önnek, így akár 10%-kal olcsóbban juthat hozzá nyílászárójához.
További részletekért keresse szaktanácsadóinkat nyílászáró osztályunkon!

Sára