Meghibásodott lefolyó?
Meghibásodott lefolyó? – Szerviz ajtó, ami megkönnyíti a karbantartási folyamatokat!

Meghibásodott lefolyó? – Szerviz ajtó, ami megkönnyíti a karbantartási folyamatokat!

Önnel is előfordult már, hogy építkezés, felújítás után egy rosszul bekötött vezeték vagy rossz lefolyó miatt az egész falat, kádat kikellett bontani?

Ennek elkerülésére a legjobb megoldás a szervizajtó beépítése, amivel megkönnyítjük az esteleges karbantartási munkafolyamatok elvégzését.
De hova és milyen szerelőajtót válasszunk?
A háztartásban felmerülő szerelőfeladatok elvégzését megkönnyítve a legjobb választás a minőségi műanyagból készülő szervizajtó. A műanyag ajtókat a lakás bármely helyiségében beszerelhetjük szükség szerint, hiszen fehér színével jól alkalmazható minden környezetben. A minőségi strapabíró anyagból készült ajtók akár kültéri használatra is alkalmasak.
Szerelőnyílásra szükségünk van a fürdőhelyiségekben a kádak vagy mosógépek szerelésének megkönnyítése érdekében. Ezeknek az ajtóknak hála a szerelés során nem szükséges a kád kibontása elég csak kinyitni az szervizajtót és máris kezdhetjük a javítást. A kádaknál használható csempeajtókat könnyen elrejthetjük hiszen tetszés szerinti burkolatot használva könnyen beolvad a környezetbe.
A szerelőajtók beépítése során ügyelnünk kell arra, hogy a csövek, vezetékek karbantartásához legoptimálisabb helyre kerüljön és fontos az ajtó nyitási iránya is. A piac széles méretválasztékban kínál szervizajtókat így a pontos méreteket tudva gyorsan kiválaszthatjuk a legmegfelelőbbet. Ma már választhatunk szerelőkapcsos, mágneses vagy függesztett ajtók közül, amiket egyszerűen és gyorsan habarcs vagy ragasztó segítségével építhetünk be. 
A szerelőajtó védelmet nyújt és megkönnyíti a karbantartási folyamatokat bel – és kültéren egyaránt.

Sára