A pasztellszínek ereje-színek az ön otthonában!
A pasztellszínek ereje-színek az ön otthonában!

A pasztellszínek ereje-színek az ön otthonában!

A színek nélkülözhetetlenek! Nélkülük a világ nem lenne vonzó, elkápráztató és feledhetetlen. A lenyűgöző kombinációk gyökeresen megváltoztatják lakásunk belső terét. A mérsékelt pasztellszínek között eltöltött idő nyugtatóan hat, eltávolít minket a mindennapi gondoktól. Ezek a nyugodt színek segítenek a feszültség megszüntetésében és pihentető légkört varázsolnak körénk. A pasztell misztikus zöldjei, kékjei és rózsaszínei a harmóniát sugároznak.

Mindannyian szeretnék kényelmesen és harmóniában élni, és ez az, ami a nappali kialakításának alapját is jelenti. Ennek megvalósításához a kellemes eleganciát létrehozó pasztellszíneket társítsuk a fehér árnyalatainak kombinációival. A pasztellt nyugodtan társítsuk az ízléses szürkével, nem foguk mellé. Ugyancsak a pasztellszíneket használjuk abba a helyiségbe, ahol dolgozunk, illetve kikapcsolódunk.
A pasztellszínek skálája igazán sokrétű! A visszafogott kék és szürke árnyalatainak kombinációja például egyedi arculatot biztosít a belső tér számára. A színárnyalatok kombinálása nagyszerű lehetőséget nyújt eklektikus kompozíciók kialakítására, ötvözhetjük a stílusos modernt, a statikus klasszikussal.
A kék és rózsaszín pasztell árnyalataival színezett konyha/étkező a kis olasz kávézók stílusát idézi. Hogy fokozzuk ezt a hangulatot, társítsunk hozzá absztrakt virágos, ornamentikus vagy építészeti motívumot, az egyik fal felületén, kiszélesítve, különlegessé téve ezzel a teret. Társítsunk hozzá diszkrét fekete és fehér bútorokat.
Az otthonod festésénél fontos, hogy találd meg a szíved mélyében rejtőző színeket. A rendíthetetlen sötétkék, a nemes smaragd és a halvány, sápadt kék például olyan környezetet teremt, amelyben könnyedén kikapcsolódhat, békével, csenddel övezi otthonát. Válassz a holdfény és a víz színeit, kombinálja a rendkívül kifejező ciklámennel és megteremti a belső tér melegségét és kifinomultságát.

Sára