Összecsukható padlásfeljáró lépcsők
Összecsukható padlásfeljáró lépcsők

Összecsukható padlásfeljáró lépcsők

A nem lakott padlásterekbe a drága és sok helyet igénylő fix padlásfeljárók helyett, könnyű és biztonságos feljutást biztosító összecsukható padlásfeljáró lépcsőt is telepíthetünk. A lépcsők összecsukása illetve lenyitása nem igényel nagy teret, zárt állapotukban pedig beleilleszkednek a mennyezet síkjába. Mindez hozzájárul a lakóterület takarékos kihasználásához.

A beépítési rendszernek köszönhetően a padlásfeljáró lépcsők beépítése illetve a helyiség belmagasságához való igazításuk két ember által könnyen elvégezhető. A padlásfeljárókat teljesen készre szerelve vásárolhatják meg a Gulyás Tüzépen, így beépítésükhöz semmiféle előmunkálatokra nincs szükség.
A padlásfeljáró ajtólapját (egyes típusoknál a lépcsőszárat is) tehermentesítő szerkezet valamint a padlásfeljáró tartozékát képező nyitórúd növeli a használat komfortját. A padlásfeljáró lépcsőkre ráadásul 3 év garanciát vállalunk.
A fix és összecsukható padlásfeljáró lépcsők mellett az ollós szerkezetű padlásfeljáró lépcsők is megtalálhatók tüzépünkön. Ezeket kis dobozméret és gyors beépíthetőség jellemez. Elsősorban olyan helyekre ajánlottak, ahol nincs lehetőség összecsukható típusok beépítésére. A speciális, nyitórúddal könnyen kezelhető szerkezetüknek köszönhetően elsősorban nagy belmagasságú helyiségekbe ajánlottak.

Sára