A nádszövet - A természetes védelem
A nádszövet – A természetes védelem

A nádszövet – A természetes védelem

A nádszövet évszázadok óta kedvelt építő- és tetőfedő anyag. A nád, mint természetes anyag – mindamellett, hogy a vízpartok hangulatát idéző dekor elem – rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, esztétikus, harmonikus és nem utolsósorban pénztárcabarát megoldás több problémára.

A sűrű, horganyzott dróttal szövött természetes és környezetbarát nádszövet ideális lakóházak, kertek, kerti épületek, pavilonok, teraszok nádtetőfedésére, kerítések esztétikus borítására, így térelválasztásra, betekintés védelemre valamint árnyékolásra, nap-, szél- és porvédelemre is. Felhelyezése gyors és egyszerű, könnyedén a kívánt méretre szabható.
A Gulyás Tüzép hazai alapanyagból gyártott kiváló árú és minőségű nádszövetet forgalmaz, 6 folyóméteres tekercsekben, 1 m és 2 m közötti (20 centinként növekvő) magasságban.
Tipp: Válasszuk a minőségi, sűrű szövésű, horganyzott dróttal készült nádszövetet, mert a ritkább, így gyengébb szövésű és a minőségű nádszövet között kicsi az árbeli különbség, de ez élettartamban éveket jelenthet! A nádszövet élettartamát hígított lakk felfújásával növelhetjük tovább.

Sára