Minek várna napokat a szigeteléssel, ha 1 nap alatt is megoldhatja?
Minek várna napokat a szigeteléssel, ha 1 nap alatt is megoldhatja?

Minek várna napokat a szigeteléssel, ha 1 nap alatt is megoldhatja?

A Mapei vízszigetelő terméke, a Mapelastic Aquadefense egy felhasználásra kész, bel- és kültérre is alkalmas, rendkívül egyszerűen felhordható kent szigetelőanyag.

Nagyon jó kiadóssága és műszaki paraméterei miatt népszerű, szeretik a kivitelezők.

No, igen, de mi van, ha csak egy kis erkélyt, vagy fürdőszobát, zuhanyzót szeretnénk szigetelni, és nem vonulunk át utána egy másik munkaterületre, ahol a maradék anyagot felhasználhatnánk?

Na, erre a helyzetre kínáljuk a Mapelastic Aquadefense 7,5 k-os kiszerelését.

Ezt megvásárolva teljes mértékben élvezheti a termék minden előnyét:

  • egyszerű,
    • praktikus,
    • gazdaságos felhasználás,
    • tartós, magas minőségű megoldás vízszigetelésre
    • teraszon, erkélyen, konyhában, fürdőszobában.

Mapelastic Aquadefense-szel rendkívül leegyszerűsödik és felgyorsul a kivitelezési folyamat. Az egykomponensű, felhasználásra kész terméket bekeverni sem kell, ezzel egy teljes munkafázist spórolhatunk meg, s a pontos bekeverés beállításával sem kell bajlódnunk.

A termék felhordása hosszú szőrű teddy hengerrel – 7,5 kg-os kiszerelés már négyszögletes vödörben van, melynek köszönhetően a teddy könnyen belefér –, ecsettel, vagy simítóval történhet.

A Mapelastic Aquadefense vízszigetelőt a Mapelastic-hoz hasonlóan két rétegben szükséges alkalmazni. A két réteg együttes vastagsága el kell hogy érje a 0,8 mm-t.

A kellő vastagság felhordása esetén a Mapelastic Aquadefense egy folyamatos, erős és rugalmas vízszigetelő réteget képez. Világoskék színe jól elüt az építőiparban általánosan használatos aljzatok színétől, ezért jól láthatók és könnyen javíthatók az elmaradt területek.

A termék nagy előnye a gyorsaság:

Normál környezeti viszonyok között, különös tekintettel a hőmérsékletre és a páratartalomra, az első réteg felhordása után mindössze egy órával felhordható a második réteg, amire három óra elteltével már hidegburkolat is ragasztható. A hazánkban ősszel és tavasszal tapasztalható szeszélyes időjárás sem okozhat problémát, hiszen az új Mapelastic Aquadefense első rétege egy, második rétege pedig három óra múlva ellenáll az esőnek.

Mapelastic Aquadefense amellett, hogy használható fürdőszobák, mosókonyhák, mosodák, szaunák és általános nedves üzemű helyiségekben, tökéletesen alkalmasak kültéri erkélyek, teraszok nedvesség elleni szigetelésére is.

Érdemes kipróbálni a Mapei Mapelastic Aquadefense 7,5 kg-os vízzszigetelőjét, keresse a Gulyás Tüzépen, ahol már elérhető a termék!

Sára