Falsík alatt lefolyók - GEBERIT szerelőelem zuhanyzókhoz
Falsík alatt lefolyók – GEBERIT szerelőelem zuhanyzókhoz

Falsík alatt lefolyók – GEBERIT szerelőelem zuhanyzókhoz

A falsík alatti zuhanyzó biztosítja a tökéletes zuhanyzás élményét.

Ez az, amiért a Geberit kifejlesztett egy új, falsík alatti lefolyót zuhany­zókhoz, amely nem csak új épületeknél, hanem fürdőszoba felújításoknál is használható. A Geberit falsík alatti lefolyó beszerelésé­vel lehetövé válik a teljesen sima, a padló közepén levő összefolyót nélkülöző padló­ felület. Ez egyszerűbbé teszi az aljzatillesz­tést , és ezáltal a fürdőszoba zavartalanul modernné és letisztulttá válik.

Sima átmenetek
Az új falsík alatti lefolyó 65 mm vagy 90 mm magasságú aljzathoz is elérhető. Az alacso­nyabb padlóépítésekhez való változatot főleg a fürdőszoba felújításokra gondolva fejlesztették ki, mivel a régebbi épületek gyakran csak alacsony aljzattal rendelkez­nek. A terméket úgy tervezték, hogy az egész lefolyó területe évtizedekig szivár­gásmentes maradjon.
A falsík alatti lefolyóhoz tartozik egy beépí­tett hajszűrő is, amely egy mozdulattal kivehető és tisztítható. Ezen kívül opcionáli­san egy kiegészítő gyűjtőprofil szerelhető közvetlenül a falsík alatti lefolyó elé, így a szennyeződés és a lerakódás ebben a köny­nyen tisztítható idomban gyűlik össze.

A fal mögött
Akár szilárd, akár szárazfalas építésről van szó, a Geberit zuhanyzókhoz való falsík alatti lefolyó könnyen beépíthető a fürdő­szobafalba és összeköthető a meglévő le­folyócsövekkel. A beépítésre kész szerelő­elemek (Duofix, Kombifix) csökkentik a szerelési munka mennyiségét.

Röviden:
– Esztétikailag megnyerő megoldás épített zuhanyzókhoz
– Két változatban kapható 65 mm-től vagy 90 mm-től kezdődő magasságú aljzathoz
– Gyakorlatilag bárhova beszerelhető, a Geberit bizonyítottan kiváló rend­szertechnológiájának köszönhetően
– Tartós szigetelési technológia és egyszerűsített munka a burkolóknak
– Könnyen tisztítható gyűjtőprofil

Sára