Különleges Velux ajánlat - GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Különleges Velux ajánlat

Különleges Velux ajánlat

Tetőtered felújítását tervezed, építkezel vagy szeretnéd beépíteni eddig lakatlan padlástered? A VELUX készen áll, hogy egy különleges ajánlattal segítse projekted, és tetőtéri ablakok széles kínálata által napfénnyel, friss levegővel formálja át otthonod.

Exkluzív ajánlatunk: Újítsd fel tetőtered VELUX tetőtéri ablakokkal, és csapj le hővédő rolónkra most csak 1.000 forintért!

Mutatjuk, hogyan:

1: Vásárolj új VELUX tetőablakokat burkolókeret készlettel

Vásárolj VELUX tetőtéri ablakot burkolókeret készlettel április 2. és május 28. között. Az akcióban résztvevő termékek listáját a velux.hu/akcio oldalon, Szabályzatunkban olvashatod. Felújítasz, tetőablakot cserélsz vagy építkezel? Tetőablak kínálatunkban megtalálhatod az igényeidhez tökéletesen illeszkedő termékeket.

2: Regisztrálj és töltsd fel számládat

Miután megvásároltad az ajánlatban szereplő új VELUX tetőtéri ablako(ka)t, és burkolókeret készlete(ke)t, regisztrálj adataiddal és töltsd fel a vásárlást igazoló számla másolatát május 28-ig a velux.hu/akcio oldalon. Fontos: a számla kiállítási dátumának április 2. és május 28. közé kell esnie. Előlegszámla feltöltése esetén a végszámlát legkésőbb június 14-ig kérjük elküldeni a vevoszolgalat@velux.com címre.

3: Kiszállítjuk címedre a hővédő roló(ka)t

A formalitások után nincs más hátra, mint hogy hátradőlj, és várj, hogy a feltételek teljesülésétől számított 15 munkanapon belül kiszállítsuk neked MHL hővédő roló(i)dat a megvásárolt tetőablakok számában és méretében. Neked csupán 1000 Ft-ot kell fizetned rolónként, közvetlenül a futárnak átvételkor. A szállítási költséget mi álljuk.

Miért válaszd a VELUX termékeket tetőtérfelújításhoz?

  • Kiváló hőszigetelés és energiahatékonyság: A hőszigetelés tekintetében egy régi tetőtéri ablak (még ha jó állapotban is van) nem veheti fel a versenyt egy modern VELUX tetőtéri ablakkal. Az új tetőtéri ablakok akár háromszor jobb hőszigetelő képességgel* rendelkeznek, mint régi társaik, ami jelentős energiamegtakarítást eredményez.

*A régi (2003 előtt vásárolt) VELUX tetőtéri ablakok hőszigetelése Uw = 2,8 W/m2K, míg az új Standard tetőtéri ablakok hőszigetelése Uw = 1,1 W/m2K. Az új ablakok hőszigetelése 2,54-szer jobb.

  • Egyszerűbb, mint gondolnád: A régi tetőtéri ablakokat új VELUX tetőtéri ablakokra akár 1 nap alatt is ki lehet cserélni.
  • Emeli ingatlanod értékét: A VELUX tetőtéri ablakokkal történő tetőtéri felújítás egy olyan befektetés, amely a teljes ingatlan értékét növeli.

Ne hagyd ki különleges tavaszi ajánlatunkat!

Akciónk egyedülálló lehetőséget kínál, hogy VELUX tetőablak és burkolókeret vásárlása után mindössze 1000 Ft-ért juthass hozzá a VELUX MHL hővédő rolóhoz. Ne habozz, regisztrálj a velux.hu/akcio oldalon, és töltsd fel a vásárlást igazoló számla másolatát április 2. és május 28. között. Tedd meg az első lépést még komfortosabb, energiahatékony otthonod felé!

Sára