Természet és elegancia -
Természet és elegancia

Természet és elegancia

Kedves házaspár megbízóim újépítésű házukhoz tartozó télikertjének kialakításában kérték segítségemet. Csodálatos természet veszi körbe házukat, így a télikert kialakításánál a természet és elegancia ötvözete volt a fő szempont. Ez a helyiség a családi és baráti összejövetelek helyszínéül szolgál, így erre építve kezdtem hozzá a tervezéshez. Ügyfeleim kérése volt a moduláris étkezőasztalok megvalósítása, mely az összejövetelek létszámához igazíthatóak, továbbá egy bár jelleg kialakítása.

Stílust illetően elegáns, magas minőséget képviselő anyagokat választottam, melyek meghatározzák a helyiség alaphangulatát, érzetét. Taupe, világos homok, fa és zöld árnyalatok kombinációját alkalmaztam a természetközeli elegancia képviseletében. A télikert fókuszpontjává egyértelműen a bárt helyeztem, mely látványos, különleges és egyedi megoldást kapott, rengeteg praktikus tárolási és dekorációs lehetőséggel. 

A helyiséget 2 szekcióra osztottam, melyet egy társalgó és egy étkezőrész alkot. Megbízóim meglévő kanapéjának átalakításával, frissítésével alakítottuk ki a társalgó teret, melyhez kiegészítő bútorokat választottam. A meglévő egyedi képekkel ellátott fotófal családias légkört teremt, melyet visszafogott hangulatvilágítással hangsúlyoztam.

Szőke Zsaklin
Zsaklin Interior Design
www.zsaklindesign.com

Sára