GSV Magyarország vezető építőanyag és kerámia forgalmazója
Tőlünk épült – Tócóskerti Óvoda Napsugár Tagintézménye, Debrecen

Tőlünk épült – Tócóskerti Óvoda Napsugár Tagintézménye, Debrecen

Debrecenben 2022. októberében nyitotta meg kapuit az impozáns Tócóskerti Óvoda Napsugár Tagintézménye. Debrecen Tócóskerti részének intenzív növekedése, fejlődése teremtette meg az igényt az új óvoda iránt.

Az új épület 7500 négyzetméteres telken épült, amit parkosítottak és modern, akadálymentesített játékokkal szereltek fel, továbbá az intézmény tetejét napelemek borítják a környezettudatosság és energiahatékonyság jegyében. Három hagyományos és egy akadálymentesített termet alakítottak ki benne, amelyek összesen száz gyermek fogadására alkalmasak. Hivatalosan 2022. november 16-án került átadásra az épület.

Élénk színek, korszerű bútorok, sok játék: ilyen egy csoportszoba az új óvodában. A szobákban a Graboplast vinyl színes burkolatai minden igényt kielégítenek közületi felhasználás esetén, hiszen antisztatikusak és lépészajcsökkentővel is rendelkeznek.

A gyerekek mosdóiban a Laufen gyártó hatalmas választékából gyermek szaniterek kerültek beépítésre. Az általános mosdókban Laufen Pro fali WC és mosdókagyló található Mofém-Mamba csapteleppel kiegészítve, valamint B&K WC papír tartóval és kéztörlő adagolóval megspékelve, amely gyártó a közületi szaniter kiegészítők teljes portfóliójával rendelkezik.
A konyhatechnológiáról a Vendi, míg a világítástechnikáról a Sonepar gondoskodott.

Egyelőre még nem teljes a kihasználtság az intézményben, 2023. januárjában az óvodahívogató keretében nyílt napot tartottak a további létszámfejlesztés reményében.

Sára