Tervezői szemmel - A falburkolatok új szintje - Lamelio falburkolat -
Tervezői szemmel – A falburkolatok új szintje – Lamelio falburkolat

Tervezői szemmel – A falburkolatok új szintje – Lamelio falburkolat

Ha faldekorációt szeretnénk, már nem csupán egy tapéta vagy egy karakteres szín jöhet számításba, hanem a legkülönbözőbb textúrákat megidéző falpanelek egyre bővülő kínálata is rendelkezésre áll. Szinte minden lakberendezési stílushoz megtalálhatjuk a tökéletes megoldást, hiszen sok anyagból, a legkülönbözőbb méretekben és formákban gyártott a falpanelek közül választhatunk, változatos mintákkal, illetve 3D-felületekkel. Választhatunk faldekorációt a konyhába, fürdőbe vagy a nappaliba, illetve álmodhatunk egy rusztikus stílust vagy modern vonalvezetést is: mutatjuk a választékot!
Az egyik legdizájnosabb dekorpanel a Lamelio. Ismét hódítanak a lamella falburkolatok a lakberendezés világában.
A lamella falpanelek letisztultak, dizájnosak, stílusosak, ezért is találkozhatunk velük gyakran a lakberendezők látványterveiben. A Lamelio falburkolatok egy másik fontos tulajdonsága, hogy anyaga 92%-ban újrahasznosított PS műanyagból készült, ezért nem csak környezetbarát, de vízálló, nagyon könnyű és hosszú élettartamú. A Lamelio falburkolatok úttörők praktikusság terén is, hiszen nem szálról-szálra kell felhelyezni az elemeket. Ez a modern falburkolat gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a burkolás folyamatát. A záróelemekkel tökéletesen lezárhatjuk jobb- és baloldalon is a burkolatot. Vízálló, tehát fürdőszobák dekorálására is tökéletes megoldás. Továbbá ütésálló, strapabíró burkolat, így az előszobát, étkezőt is dekorálhatjuk vele. A telepítése nagyon egyszerű és nem igényel szaktudást. Kínálatunkban négyféle bordázatú lamellát talál, több színben, árnyalatban.

OLMO: a lamellák mélysége csupán 1,2 cm, így nem foglalnak el sok helyet a térből. A kollekció fekete színben és a tölgy két árnyalatában kapható.

VASCO: egyszerű, de mégis gyönyörű. Tökéletesen illik bármilyen enteriőrbe. Három árnyalatban kapható. A tökéletes 3D hatásnak köszönhetően nem csak az oldalfalon, de a mennyezeten is kitűnik.

MILO: A széles és keskeny bordák ismétlése érdekes vizuális képet hoz létre. A MILO kollekcióhoz tatozó panelek teljes mértékben a helység domináns elemévé válnak.

ASTI: A keskeny és sűrűn ismétlődő bordák érdekes vizuális képet alkotnak. Leginkább kisebb helyiségekre ajánlott.

Fali dekorációnk megtalálható Otthon Áruházunkban. Keressenek minket, mi megtaláljuk Önöknek a legszebb dekorpaneleket.

Sára