GSV Exclusive - Megnyitottuk bemutatótermünket -
GSV Exclusive – Megnyitottuk bemutatótermünket

GSV Exclusive – Megnyitottuk bemutatótermünket

2023 egy újabb mérföldkő a Gulyás Tüzép életében, hiszen megnyílt új bemutatótermünk, ahol a pazar és egyedülálló, exclusive termékek kerültek bemutatásra. A bemutatóterem boxai úgy lettek kialakítva, hogy Ön bármelyik helyiségét is szeretné felújítani vagy most kialakítani a burkolattól, a szaniterekig, a tapétától, a lámpáig lehetőség szerint mindent megtaláljon Áruházunkban.

Régóta megfogalmazódott bennünk az igény egy bővítésre, ahol azok a termékpaletták is bemutatásra kerülhetnek, amelyek eddig a piacon és különösen itt a régióban hiányterméknek számítottak.
Egyedi mintázattal rendelkező óriáslapok, vízálló, akár fürdőszobába is bátran tehető tapéták, prémium minőségű szaniterek és csaptelepek.

Bemutatótermünk egyik ékét a Sicis gyártó termékeit mindenképp szeretnénk kiemelni, hiszen átvilágítható üveglapjaival, különleges mozaikjaival egyedülálló életérzést tud teremteni és májustól a magyar piacon, a Gulyás Tüzépen is megtalálható.

Ki ne szeretne egy Ferrarit?! Tehetném fel a kérdést, hiszen Debrecenben bemutatásra került a burkolatok Ferrarija az Ariostea csempegyártó is, aki egyedi mintázatú nagy méretű burkolataival olyan életérzést nyújt, mintha a legjobb autót vezetnénk. Mostantól lehetőségünk van a nagy lapokat is (150×300) bemutatni. 6mm vastagságukkal és hatalmas méretükkel, csodálatos felületükkel igazán különleges világot tudunk alkotni otthonunkba.

Az idei évtől szintén újdonság bemutatótermünkben Olaszország vezető árbevétellel rendelkező csaptelepmárkája a Gessi is, aki nem ismer lehetetlent, ha csaptelepekről van szó, különleges formavilága és kialakítása azonnal megjegyezhető, magával ragadó.

Tapétában sincs lehetetlen, hiszen megérkezett Debrecenbe az akár egyedi méretekben is kérhető Glamora tapéta, aminek több száz lélegzetelállító mintája mellett különlegessége az anyagában rejlik, ami 100%-ig vízálló, így bátran tehető fürdőszobába is.

A felsorolás még igen sokáig tarthatna, hiszen igyekeztünk minden igénynek megfelelő és a mai trendekben piacvezető gyártókat felsorakoztatni. Sokszor beszélünk arról, hogy milyen fontos, hogy az Otthonunk egy olyan hely legyen, ahol a pihenéshez, feltöltődéshez, egyedülálló élményhez minden meglegyen.

Áruházunk ezen elv mentén bővítette kínálatát és reméljük ellátogatnak hozzánk, hogy a saját szemükkel lássák azt, ami egyedülálló itt a régióban és az Önök igényeihez méltó otthont tudjunk varázsolni az Önök otthonából is.

Sára