Ne mondjon le a nyaralás élményéről, vigye be az otthonába -
Ne mondjon le a nyaralás élményéről, vigye be az otthonába

Ne mondjon le a nyaralás élményéről, vigye be az otthonába

Augusztus a nyaralások kedvenc időszaka amikor a tengerparton hűsölve egyszerre élvezhetjük a nap forróságát, a víz gyönyörű kékségét, az ég tisztaságát és azt a frissességet, amit egy ilyen utazás során átélhetünk ebben a miliőben.
E havi cikkünkben olyan enteriőrt szeretnénk bemutatni, ahol a természet nem csak a nagy ablakokon árad be a helyiségbe, de a színek harmóniája és a szaniterek különleges formavilága is ezt a légies tengerparti stílust hordozza magában.
Ugye mindenkinek ismerős az az érzés, amikor megérkezve a tengerpartra elsőnek tekintjük meg az igazi finom fehér homokos partot, ami harmonizál a türkiz színű vízzel és azonnal elhatározzuk, hogy ezt az érzést/látványt szeretnénk viszont látni mindennapjainkban. Ennek az érzésnek köszönhető, hogy létrejött egy új stílus, aminek a ’Cali Cool’ nevet adták tükrözve a Californiai partok lazaságát, szörfösöket, és a hatalmas pálmafákat.
A tervezésem során a domináns színek a türkiz és a törtfehér. Ezeket igyekeztem harmonizálni, és olyan alternatívákat keresni, ami formavilágban és felületben különleges, mégis letisztult. A Supergres gyártó H.24 termékcsaládjában található strukturált pearl színű burkolat, kiváló a mosdó pult hangsúlyozására.

Szerettem volna, ha valahol visszaköszön a türkiz színű víz, amit egy nem épp szokványos burkolat formába terveztem, de pont ezért volt remek választás a Mirage Charme Azul burkolata, amit a dupla walk-in zuhanyzóba helyeztem el.
A csaptelepek választásánál napjaink legformabontóbb gyártóját választottam a GESSI-t. A Goccia termékcsalád számomra egy az egyik legegyedibb termékcsaládjuk csepp alakja miatt. A GESSI termékei több kiváló tulajdonsággal is rendelkeznek. Ilyen például a kézzel készült termékek egyedisége, prémium olasz minősége és hatalmas színválasztéka. Termékei napjaink modern, kissé futurisztikus hangulatát idézi. Az Ariostea óriás lapjai közül ezt a bohó stílusú, de nem harsány színvilágú dekor watercolor woman-t választottam. A tér közepére helyeztem a GESSI kör alakú kétszemélyes szabadon álló kádját, ami harmonizál a dupla mosdótállal és minden finom részlete azt érzékelteti, hogy ez a helyiség nem csupán egy fürdő, hanem egy privát wellness hangulatát hozza el.
Az egész tér légies, pihentető és minden részletében érződik, hogy a használója minden pillanatban azt érezheti ő van a középpontban, minden az ő kényelme érdekében készült.
Az enteriőr elengedhetetlen része, a tágas tér, a napnyugtát is láttatni engedő hatalmas ablak, ahol a nap fénye szépen kihangsúlyozza a fürdőszoba természetes színeit, kecses szaniterjeit.
Újra igaznak mondható az az elmélet, hogy a kevesebb néha több.

Sára