Tőlünk Épült - Kényelemre tervezve -
Tőlünk Épült – Kényelemre tervezve

Tőlünk Épült – Kényelemre tervezve

Az „Otthon” egy olyan hely, ahova ha hazaérünk, távol vagyunk a külvilágtól, biztonságba érezzük magunkat, feltöltődni, relaxálni tudunk.
A bemutatott családiház tervezésénél igyekeztek arra törekedni, hogy a családi minden tagja számára igazi feltöltődést, pihenést jelentsen az „otthon”.


Az impozáns megjelenésű ingatlan Revco homlokzati vakolatot kapott, valamint Terrán Synus betoncserepet. A ház mögött egy nagy nyitott terasz található, amin a Stargres Spectre Grey 20 mm vastag burkolata látható.
Belépve az otthonba az előszoba után elénk tárul a ház közös nagy tere a nappali-konyha-étkező együttese. A TAU Ceramica Delight Cream 75×75 cm méretű magasfényű padlóburkolata egy modern, tágas belső teret alapoz meg. A konyhai-étkező részen a Polcolorit Nord Beige Chiaro 15×90 cm méretű fahatású hidegburkolatát láthatjuk. A nappaliban LED szalag és spotok együttese teszi moderné a megjelenést, az egyedi gipszkarton mennyezet tovább fokozza a hatást. Kellemes cappuccino szín, barnás színvilág jellemzi az otthon helyiségeit, amit a folyosón és az étkezőfalon is használt Revco glitter vakolat tesz igazán különlegessé. A vakolat beltérben való alkalmazása a design mellett praktikus is, mivel ennek tisztítása nagyon egyszerű.

A hálószobákban egységesen Egger laminált padlót láthatunk. A fürdőszobában a fehér burkolatok a Kanizsa gyártó Bianca termékcsaládja a fahatású lapok pedig a Polcolorit Nord Beige Ciharo burkolata. A két különböző típusú burkolatot ízléses párost alkot, kellően egyensúlyban van. A Wellis Ovál Térkád gondoskodik a trendi megjelenésről.
A ház mögött található melléképület az igazi feltöltődés színtere, amiről a Wellis Jakuzzi és finn szauna gondoskodik.
Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választották!
Kivitelező: Bányai Twin Kontakt Kft.

Sára