Szegély nélküli térburkolat?! - De hogyan?
Szegély nélküli térburkolat?! – De hogyan?

Szegély nélküli térburkolat?! – De hogyan?

Kertépítés során a térburkolat elkészítése nem egyszerű feladat. Míg a hagyományos beton szegéllyel ellátott térkő beépítése sok időt és erőt kíván addig a SteinFix ,,láthatatlan” szegéllyel a munkálatok 25%-kal megrövidülnek.

A Barabás Térkő SteinFix térburkolatrögzítő használata időtakarékos, pénztárcabarát megoldás lehet ha gyalogos és gépjárműforgalomnak szánt területet szeretnénk létrehozni. A vízáteresztő és zúzalék ágyazó rétegrend kialakítása után nem kell a kertiszegély ásásával, helyszíni betonozással bajlódnunk, hiszen a megfelelő alapozás után a műanyag hálószerkezetre egyből rakható a térburkolat, amivel így együtt kerül be a ,,láthatatlan” szegély a helyére. Míg a hagyományos beton szegélynél szükség lehet a kövek vágására addig a SteinFix térburkolatrögzítő hálójánál bizonyos esetekben ez elkerülhető.
A kövek súlya és a műanyag szerkezetbe ütött szegek gátolják szegélyünk elmozdulását. Pénztárcabarát és időtakarékos előnyei mellett a kivitelezés során csökken a zaj és a por ártalom. A SteinFix szegély áthelyezhető, többször felhasználható.

Sára