Okos Wellis masszázsmedencék, okos felhasználóknak
Okos Wellis masszázsmedencék, okos felhasználóknak

Okos Wellis masszázsmedencék, okos felhasználóknak

A Wellis márka világpiaci hódítása már igen meghatározó eredménnyel zajlott az elmúlt években. Termékeik kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, ugyanakkor a prémium minőség mellett innovatív teszik őket világszerte ismertté.

Az in.touch 2 egy, a medencébe beépíthető okos vezérlés, melyhez egy okos készüléken futó applikáció társul, amely így könnyedén irányítható IOS vagy Android készülékekről.
Könnyen felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért kell egy medencének „okosnak” lennie?

Milyen értesítéseket küldhet nekünk a Wellis medencénk? 
Az in.touch 2 rendszerrel felszerelt medencék wifi hálózaton keresztül az otthoni internetkapcsolatra csatlakozva, távoli karbantartást biztosítanak. A regisztráció után a Wellis szerviztechnikusai egy óriástérképen könnyen nyomon tudják követni a világon üzemelő összes Wellis medence hibaüzeneteit. Így láthatják, ha bármi meghibásodik a termékben. 

Hogy miért is jó ez? 
Ha medencéje hibaüzenetet jelez, és miután megadta a termékhez szükséges hálózati hozzáférést, könnyedén kideríthető a hiba forrása. Sok esetben ugyanis csak egy üzemmód-, vagy egy vízkezelés beállítással máris hiba nélkül élvezheti tovább a Wellis jakuzzi nyújtotta előnyöket. Ezentúl a medence üzemelésével kapcsolatos teljes előzményi lista is elérhető, amivel könnyebben beazonosíthatók az esetlegesen fellépő hibák. A néhány másodperc alatt, távolról javítható szoftverhibák mellett az előzmények ismeretében a Wellis szervizes embere felkészülten érkezhet a medencéhez, amennyiben fizikai szerelést is igényel a probléma megoldása.
Az in.touch 2 rendszer szállodák és közüzemek számára is hasznos megoldást nyújt. Ha nem szeretné, hogy ,,idegenek” végezzék a medence irányítását az applikáció segítségével könnyen rábízhatjuk ezt egy, a medencét kezelni képes kollégára, de igény esetén akár a medence tulajdonosa is vezérelheti a távolból a jakuzzit.
Az in.touch 2 újdonság mellett bemutatkozik az in.clear, amely a medence vizének fertőtlenítését veszi át a felhasználótól. Ahhoz, hogy medencénk vize hosszú hónapokon keresztül kristálytiszta maradjon, bróm sót kell használni. Az in.clear gondoskodik a bróm só tiszta brómmá való átalakításáról, amit elektrolízissel végez. Ennek köszönhetően tökéletesen fertőtleníti a medence vizét. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy egy mérő segítségével alkalmanként ellenőrizzük, hogy megfelelő mennyiségű bróm található-e a medencében. Ha egy nagyobb társaság használta a medencét, és szüksége van egy gyors fertőtlenítésre, az in.clear rendszerrel ezt is könnyedén megtehetjük.
Az in.clear rendszerrel nem lesz szükségünk többé klórtablettára, vegyszerekre és a granulátumok használatára. Ezentúl a medencénk jelzi nekünk egy egyszerű applikációs üzenettel, ha bróm só utánpótlásra van szüksége. És még egy kiválóság: az in.clear rendszer a medence kezelőjén egy külön menüben található, ami egy hibaüzenettel az in.touch 2 rendszerben jelzi ha felhasználói beavatkozásra van szükség.
Európa vezető jakuzzijával az okos megoldásoknak köszönhetően a fürdőzésre szánt idő valóban egy önfeledt, minőségi kikapcsolódás lehet az egész család számára.

Sára