Cersaie, a kerámia burkolatok nemzetközi kiállítása (3. rész)
Cersaie, a kerámia burkolatok nemzetközi kiállítása (3. rész)

Cersaie, a kerámia burkolatok nemzetközi kiállítása (3. rész)

A fürdőszobák stílusvilágát meghatározó bolognai kiállításán a Atlas Concorde, a Ragno és a Supergres is tartogatott újdonságokat.

Az Atlas Concorde bemutatásának középpontjában egy dinamikus és innovatív koncepció áll, melynek központi témája az utazó. A bejáratnál és a külső felületeken kirakatként mutatja be a gyár az új kollekciókat. A bemutatótér kiemelkedő termékcsaládja a Marvel PRO, a falicsempék és padlólapok új kollekciója, a Marvel sorozat legújabb tagja, melyet a természetes márvány tisztasága ihletett. A Marvel család erőssége a rendkívül gazdag méret és felület választékban, illetve a legújabb piaci trendeknek való megfelelésben rejlik. A galéria szívében a padlón szintén a Marvel PRO kollekció tagját találjuk világos, félfényes kivitelben, mely egy fényvisszaverő felület, annak érdekében, hogy hűen tükrözze a csiszolt márvány fényét és enyhe szabálytalanságát.

REWIND: a Ragno új gres porcelán alapanyagú falicsempe családja, mely újraértelmezi az anyagokat hatszögletű geometriai formákkal és semleges színeivel. A termékcsalád hatféle színben és sokféle formátumával lehetővé teszi saját személyiségünkhöz illő egyedi környezet kialakítását. Bemutatásával javaslatot ad a termékcsalád különböző méreteinek kombinálására és a termékcsalád elemeinek más családdal (pl. fahatású burkolatok) történő burkolására.

A Supergres 3 új kollekciót mutatott be: a Carnaby és a Lakestone padlóburkolatot, a Brit falicsempe családot. A Supergres otthonunk minden szegletére kínál burkolatot. A padlólapok gres porcelán alapanyagból, míg a fürdőszobai és konyhai falicsempék fehér anyagból készülnek. Falicsempe és padlólap családjait a kifinomultság, a harmónia, a romantika és az elegancia jellemzi. A Lakestone gyűjteményt az angliai Lakeland terület természetes kövei inspirálták, melynek már a 2cm-es vastagságú verziója is kapható.

Sára