Hőkamerás vizsgálat a Gulyás Tüzépen! -
Hőkamerás vizsgálat a Gulyás Tüzépen!

Amennyiben nem sejti, hogy hol szökik el otthonából a meleg, segítségére lehet a Gulyás Tüzép hőkamerás épületvizsgálata!

 

A vizsgálat alkalmas az épületszerkezetek, szerkezeti elemek vizsgálatára, valamint a hőszigetelés állapotfelmérése, a hőszigetelési hiányosságok, elégtelen légzárás (pl: nyílászárók hibái), valamint a hőhidak felkutatására, az átnedvesedés, páralecsapódás, penészesedés okainak feltárása is. A vizsgálattal -mindamellett, hogy megtaláljuk a hőveszteség okát – az esetleges épületgépészeti hibákra is – bontás nélkül – fény derül (szivárgások, tömítési hibák – pl.: fal és padlófűtés, egyéb csővezetékek esetén). Amennyiben 500.000 Ft felett vásárol hőszigetelést – és hozzá tartozó kiegészítő anyagokat – a Gulyás Tüzépen, számlája végösszegéből levonjuk az egy éven belül elvégzett hőkamerás diagnosztikai vizsgálat díját, így a ház energetikai mutatóinak optimalizálását, a nyílászáró cserét vagy a hőszigetelést, a korszerűsítés további lépéseit, biztos információk, anyagajánlásunk és szaktanácsaink figyelembevételével tervezheti meg. A vizsgálat díja 100%-ban levonásra kerül, így Ön a vizsgálatot ingyen kapja! A korszerűsítés révén ráadásul az energiaráfordítás kiadásait akár 75%-al is csökkentheti!

Hőkamerával felfedezhető károk, hibák:


– Hőszigetelési hiányosságok
– Külső hőszigetelések hiányosságai
– Épületgépészeti szerelés hibái
– Hőhidak feltérképezése
– Nedvesedés, penészesedés okainak feltárása
– Ingatlanok hőveszteségeinek megállapítása
– Nyílászárók hiányosságainak kivizsgálása
– Tetők hő és vízszigetelésének vizsgálata
– Fűtési és csővezetékek repedéseinek, töréseinek, szivárgásának felderítése burkolaton keresztül
– Csővezetékek szigetelésének vizsgálata

Amennyiben nem vásárol nálunk szigetelést úgy a díjszabás a következőképpen alakul:

Debrecenben: családiház vagy lakás esetében

 

  • szóbeli értékelés: 15.000 Ft
  • írásbeli értékelés: 30.000 Ft

Debrecenen kívül: 

 

  • egyedi megállapodás

Hívja Kovács Ferenc szaktanácsadónkat és csökkentse költségeit:

06-70/930-7228

A Gulyás Tüzép a legprofibb hőkamerát használja! 

A hőkamerás vizsgálat elvégzésének feltétele a 15–20 °C különbség a külső és belső hőmérséklet között. Kollégáink értékelik a látottakat, majd javaslatot is tesznek a problémák kiküszöbölésére.