menü

Kis- és nagykereskedelem

Miért válassza a GSV-t?

A GSV Kft. (Gulyás Tüzép) célja, hogy komplex, magas minőségű szolgáltatási csomagjaival a tervezéstől a megvalósításig professzionálisan támogassa az építkezők, felújítók igényeit.
A GSV Kft. a következő szolgáltatásokat nyújtja vevői számára:

Kis- és nagykereskedelem

A GSV (Gulyás Tüzép) több, mint 10.000 négyzetméteres raktározási területen széles termékválasztékot biztosít magánvásárlók, kivitelezők és viszonteladók részére az egész ország területén történő kiszállítási lehetőséggel.

Tanácsadás

Építőanyag, festék- és csempeosztályunkon felkészült szaktanácsadóink tájékoztatják a vásárlókat az építőipari termékekről, és szakmai segítséget nyújtanak a döntések előkészítésében, valamint az esetleges problémák megoldásában.

Elérhetőség: 06-52-526-666 telefonszámon vagy a info@gsv.hu emai-címen.

Garancia

A GSV (Gulyás Tüzép) több mint 20 éves szakmai tapasztalatával minőségileg ellenőrzött termékeket nyújt akár 5 év rendszergaranciával. Nevünk garancia arra, hogy pontosan, gyorsan és megbízhatóan teljesítsük a vevői igényeket személyre szabott megoldásainkkal. Reklamáció esetén azonnal intézkedünk és segítünk a problémák megoldásában. 

Rugalmas fizetési lehetőségek

Áruházunkban a nagyobb kényelem és rugalmasság érdekében több lehetőséget is biztosítunk az alábbiak szerint:

  • bankkártya
  • GSV vásárlási utalvány: Lepje meg szeretteit, barátait GSV vásárlási utalvánnyal! Bármilyen alkalomra, egész évben kitűnő ajándék, melyet mindenki kedvére használhat fel, hogy otthona még szebb legyen. Az utalványok fürdőszobai és lakberendezési termékek vásárlására használhatóak fel!

2016. januártól NEM fogadunk el Erzsébet és Posta Paletta utalványt!

Házhozszállítás

A GSV-nél házhozszállítást is igénybe vehet egyedi ütemezés szerint. Így a kiválasztott termék eljut a gyártótól a végfelhasználóig, közvetlenül az építkezés helyszínére. 

gulyas-tuzep-hazhozszallitas.jpg

3D-s látványtervezés

Vásárlóink díjmentesen igénybe vehetik a háromdimenziós grafikai programmal készülő fürdőszoba látványtervezést. Képzett burkolattervezőink korszerű grafikai program segítségével, a megvásárolt csempe alapján elkészítik a helyiség méretarányos tervét, így leendő fürdőszobáját azonnal megnézheti, és ami a legnagyszerűbb, virtuálisan körbe is járhatja minden irányból! A tervezésnek köszönhetően csökkentheti a hulladék anyagokat, így a felesleges költségektől is megkímélheti magát.

Ingyenes burkolattervezést a burkolatot nálunk vásárló ügyfelek részére tudjuk biztosítani. A burkolattervezés költsége br. 25.000 Ft/ helyiség, ami a megtervezett burkolat árából vásárláskor kerül levonásra.

Kérjen időpontot06 30 695-4143

3D látványtervezés

Számítógépes színkeverés

Festékrészlegünkön bel- és kültéri festékek, vakolatok számítógépes színkeverése mellett hozott minta alapján történő színazonosítással is várjuk vásárlóinkat.

Otthon Áruház

Áruházunkban széles termékválasztékkal, valamint gyors, szakszerű és kedves kiszolgáló személyzettel várjuk meglévő vevőinket és az új érdeklődőket is családbarát környezetben, könnyű parkolási lehetőséggel.

Hőkamerás-vizsgálat

A Gulyás Tüzép szakemberei hőkamerás-vizsgálatot is vállalnak annak érdekében, hogy a hőszigetelési hibák felszínre kerülhessenek.  További információkat a következő telefonszámon kaphat: 06-30/449-1155 (Antal Dániel)

Hőkamera

Faanyag-védelem

Az épületfaanyag-védelemben a legjobb eredmény a fa védőszerbe történő áztatásával érhető el. Nálunk a faanyagot gomba- és rovarkárosodás elleni védelemmel ellátva is megvásárolhatják.

Gépkölcsönzés

A Gulyás Tüzépről munkagépeket is kölcsönözhet, többek között homlokrakodót, árokásót, villástargoncát, térkőroppantót és betonkeverőt. További információkat a következő telefonszámon kaphat: 30/985-7932  (Csontos Zsolt). Tekintse meg gépkölcsönzési listánkat!

gulyas-tuzep-munkagepek-kolcsonzese2018.jpg

Szakember-ajánlás

Igény esetén áruházunkban megbízható burkoló szakembereket, lakberendezőket és kivitelezőket tudunk ajánlani építési, felújítási terveinek megvalósításához.

Szakmai cikkek, építőipari trendek

A 2000 óta megjelenő ingyenes havi GSV Magazin című nyomtatott kiadványunkkal a családi építkezéseket, felújításokat szeretnénk támogatni. A magazinból az olvasó értesülhet a legújabb építőipari termékekről, fürdőszobai trendekről és a Gulyás Tüzép aktuális akcióiról. A GSV Magazin online verzióját itt találhatja meg. A kiadvány megrendelése esetén magazinunkat 1 éven át küldjük Önnek. Magazin megrendelés

Akciók

A GSV (Gulyás Tüzép) speciális kedvezményekkel, akciókkal, kuponokkal várja vásárlóit. Írjon nekünk e-mailt a marketing@gsv.hu címre, melyben kéri hírlevél szolgáltatásunkat és mi rendszeresen küldjük Önnek aktuális ajánlatainkat e-mail-ben, SMS-ben, vagy kövesse rendszeres akcióinkat honlapunkon és a Facebookon. (Adatait a honlapunkon elérhető adatkezelési szabályzat szerint kezeljük.)


Előzetes vásárlások követése

Ha Ön kevesebb terméket vásárolt és szeretne pótrendelést leadni, rendszerünkben könnyen visszakereshető az előzetesen vásárolt termék típusa. Így ugyanolyan színárnyalattal és műszaki paraméterekkel rendelkező terméket tudunk biztosítani Önnek. 

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo