menü

Miért válassza a GSV-t?

A GSV Kft. (Gulyás Tüzép) célja, hogy komplex, magas minőségű szolgáltatási csomagjaival a tervezéstől a megvalósításig professzionálisan támogassa az építkezők, felújítók igényeit.

A GSV Kft. a következő szolgáltatásokat nyújtja vevői számára:

Kis-és nagy-kereskedelem

A GSV (Gulyás Tüzép) több, mint 10.000 négyzetméteres raktározási területen széles termékválasztékot biztosít magánvásárlók, kivitelezők és viszonteladók részére az egész ország területén történő kiszállítási lehetőséggel.

Burkolattervezés

Vásárlóink díjmentesen igénybe vehetik a háromdimenziós grafikai programmal készülő fürdőszoba látványtervezést. Képzett burkolattervezőink korszerű grafikai program segítségével, a megvásárolt csempe alapján elkészítik a helyiség méretarányos tervét, így leendő fürdőszobáját azonnal megnézheti, és ami a legnagyszerűbb, virtuálisan körbe is járhatja minden irányból! 

Díjmentes burkolattervezés menete

A burkolattervezés díja: bruttó 25.000.-Ft/helyiség. A tervezési díjról a GSV Kft. számlát állít ki a befizetéskor. A számla 1. példányát kérjük, őrizze meg és vásárláskor hozza magával. A tervezési díj összege a kerámia vásárlás számlájából leszámításra kerül, amennyiben:

-          a burkolattervező által megtervezett burkolatot vásárolja meg,

-          a számlázáskor előre jelzi a pénztárosnak, hogy tervezési díjat szeretne beszámíttatni.

A burkolattervezés így ingyenessé válik a nálunk vásárlók részére!

 FIGYELEM: A tervezési díj összegét csak a tervezett kerámia vásárlása esetén számítjuk be.

A burkolatszámítást a Vásárló által jóváhagyott tervek alapján a burkolattervező végzi. A burkolatszámítást végösszegben határozzuk meg. A számítás részletezését, mennyiségi kigyűjtését a burkolat számlázásakor, illetve előleg befizetésekor adjuk át.

Mi az amit a burkolattervezéshez hozzon magával?

A burkolattervező munkáját segítve és gyorsítva a következő adatokat kérjük hozza magával a tervezéshez:

 • Belmagasság mérete

 • Ajtó, ablak mérete

 • Burkolandó terület méretei (hosszúság, szélesség)

Burkolattervezésről hasznos információk

 • A helyiségenkénti tervezési díj fejében helyiségenként max. 3 verzió terveztethető meg. A verziók alatt minden egymástól eltérő látványtervet értünk.

 • A burkolat megrendelése után a burkolattervezésen való változtatásra nincs lehetőség, amennyiben az a megrendelt mennyiségeket befolyásolja.

 • Felhívjuk a Vásárló figyelmét, hogy minden burkolatból érdemes tartalékot képezni. 5-10% pluszt szoktunk javasolni.

 • A látványtervek csak a tervezési díj befizetésével kerülhetnek átadásra a GSV Kft. részéről a Vásárló részére személyesen vagy e-mail útján.

 • Csak a GSV Kft. által forgalmazott gyártók termékpalettájából készítünk látványtervet.

 • A látványterven látható csempék színei árnyalatban eltérhetnek a valóságtól.

Kérjen időpontot: +36306954143

további részletek
Szaktanácsadás

Építőanyag, festék- és csempeosztályunkon felkészült szaktanácsadóink tájékoztatják a vásárlókat az építőipari termékekről, és szakmai segítséget nyújtanak a döntések előkészítésében, valamint az esetleges problémák megoldásában.

Elérhetőség: 06-52-526-666 telefonszámon vagy a info@gsv.hu emai-címen.

GSV magazin

A 2000 óta megjelenő ingyenes havi GSV Magazin című nyomtatott kiadványunkkal a családi építkezéseket, felújításokat szeretnénk támogatni. A magazinból az olvasó értesülhet a legújabb építőipari termékekről, fürdőszobai trendekről és a Gulyás Tüzép aktuális akcióiról. A GSV Magazin online verzióját itt találhatja meg. A kiadvány megrendelése esetén magazinunkat 1 éven át küldjük Önnek. Magazin megrendelés

Otthon áruház

Áruházunkban 3.000 négyezetméteren széles termékválasztékkal, valamint gyors, szakszerű és kedves kiszolgáló személyzettel várjuk meglévő vevőinket és az új érdeklődőket is családbarát környezetben, könnyű parkolási lehetőséggel.

Hőkamerás-vizsgálat

A Gulyás Tüzép szakemberei hőkamerás-vizsgálatot is vállalnak annak érdekében, hogy a hőszigetelési hibák felszínre kerülhessenek.  

Amennyiben nem sejti, hogy hol szökik el otthonából a meleg, segítségére lehet a Gulyás Tüzép hőkamerás épületvizsgálata!

A vizsgálat alkalmas az épületszerkezetek, szerkezeti elemek vizsgálatára, valamint a hőszigetelés állapotfelmérése, a hőszigetelési hiányosságok, elégtelen légzárás (pl: nyílászárók hibái), valamint a hőhidak felkutatására, az átnedvesedés, páralecsapódás, penészesedés okainak feltárása is. A vizsgálattal -mindamellett, hogy megtaláljuk a hőveszteség okát – az esetleges épületgépészeti hibákra is – bontás nélkül – fény derül (szivárgások, tömítési hibák – pl.: fal és padlófűtés, egyéb csővezetékek esetén). Amennyiben 500.000 Ft felett vásárol hőszigetelést – és hozzá tartozó kiegészítő anyagokat – a Gulyás Tüzépen, számlája végösszegéből levonjuk az egy éven belül elvégzett hőkamerás diagnosztikai vizsgálat díját, így a ház energetikai mutatóinak optimalizálását, a nyílászáró cserét vagy a hőszigetelést, a korszerűsítés további lépéseit, biztos információk, anyagajánlásunk és szaktanácsaink figyelembevételével tervezheti meg. A vizsgálat díja 100%-ban levonásra kerül, így Ön a vizsgálatot ingyen kapja! A korszerűsítés révén ráadásul az energiaráfordítás kiadásait akár 75%-al is csökkentheti!

Hőkamerával felfedezhető károk, hibák:
- Hőszigetelési hiányosságok
- Külső hőszigetelések hiányosságai
- Épületgépészeti szerelés hibái
- Hőhidak feltérképezése
- Nedvesedés, penészesedés okainak feltárása
- Ingatlanok hőveszteségeinek megállapítása
- Nyílászárók hiányosságainak kivizsgálása
- Tetők hő és vízszigetelésének vizsgálata
- Fűtési és csővezetékek repedéseinek, töréseinek, szivárgásának felderítése burkolaton keresztül
- Csővezetékek szigetelésének vizsgálata

Amennyiben nem vásárol nálunk szigetelét úgy a díjszabás a következőképpen alakul:

Debrecenben: családiház vagy lakás esetében

 • szóbeli értékelés: 15.000 Ft
 • írásbeli érétkelés: 30.000 Ft

Debrecenen kívül: egyedi megállapodás

Hívja Antal Dániel szaktanácsadónkat és csökkentse költségeit: 06-30/449-1155.

A Gulyás Tüzép a legprofibb hőkamerát használja! 

további részletek
Számítógépes színkeverés

Festékrészlegünkön bel- és kültéri festékek, vakolatok számítógépes színkeverése mellett hozott minta alapján történő színazonosítással is várjuk vásárlóinkat.

Házhozszállítás

A GSV-nél házhozszállítást is igénybe vehet egyedi ütemezés szerint. Így a kiválasztott termék eljut a gyártótól a végfelhasználóig, közvetlenül az építkezés helyszínére. További információk: 30/985-7932 (Csontos Zsolt)

Gépkölcsönzés

A Gulyás Tüzépről munkagépeket is kölcsönözhet, többek között homlokrakodót, árokásót, villástargoncát, térkőroppantót és betonkeverőt. További információkat a következő telefonszámon kaphat: 30/985-7932  (Csontos Zsolt). Tekintse meg gépkölcsönzési listánkat!

Ajándékutalvány

GSV vásárlási utalvány: Lepje meg szeretteit, barátait GSV vásárlási utalvánnyal! Bármilyen alkalomra, egész évben kitűnő ajándék, melyet mindenki kedvére használhat fel, hogy otthona még szebb legyen.

Faanyag-védelem

Az épületfaanyag-védelemben a legjobb eredmény a fa védőszerbe történő áztatásával érhető el. Nálunk a faanyagot gomba- és rovarkárosodás elleni védelemmel ellátva is megvásárolhatják.

Előzetes vásárlások követése

Ha Ön kevesebb terméket vásárolt és szeretne pótrendelést leadni, rendszerünkben könnyen visszakereshető az előzetesen vásárolt termék típusa. Így ugyanolyan színárnyalattal és műszaki paraméterekkel rendelkező terméket tudunk biztosítani Önnek. 

Rugalmas fizetési lehetőségek (bankkártyás fizetés)

Áruházunkban a nagyobb kényelem és rugalmasság érdekében több lehetőséget is biztosítunk az alábbiak szerint:

 • bankkártya
 • GSV vásárlási utalvány 

2016. januártól NEM fogadunk el Erzsébet és Posta Paletta utalványt!

Garancia

A GSV (Gulyás Tüzép) 30 éves szakmai tapasztalatával minőségileg ellenőrzött termékeket nyújt akár 5 év rendszergaranciával. Nevünk garancia arra, hogy pontosan, gyorsan és megbízhatóan teljesítsük a vevői igényeket személyre szabott megoldásainkkal. Reklamáció esetén azonnal intézkedünk és segítünk a problémák megoldásában. 

Széchenyi 2020 - tovább a pályázat aloldalra