menü

Projekt Referenciák

Projekt Referenciák

A kezdetek óta cégünk közreműködésével jelentős számú önerős családi építkezés, felújítás illetve kivitelezői beruházás valósult meg. A GSV Kft. mind méretéből, mind széles termékskálájából (több mint 10000 féle termék) adódóan alkalmas akár családi házak, akár nagy beruházások anyagigényének színvonalas és folyamatos kielégítésére.

Az évek folyamán a GSV Kft. stabil és eredményes kapcsolatot alakított ki Kelet-Magyarország nagy kivitelező cégeivel, melynek eredményeképpen számos jelentős beruházás valósult meg a térségben mind az új építkezés, mind a felújítás területén. A cég akadálytalan szállítást és kedvező árakat biztosít az egyes projektekhez megalapozva ezáltal a jó és kiegyensúlyozott viszonyt a beruházókkal az aktuális és a jövőbeni munkákhoz egyaránt. A GSV Kft. továbbá nemcsak meglévő termékeivel szolgálja ki az igényeket, hanem állandóan bővülő kínálatát is a kivitelezők figyelmébe ajánlja területi képviselői segítségével.

A hatékony együttműködés következménye az elmúlt években történt invesztíciók egyre növekvő száma és azok realizációja. Számos sorház, társasház, középület és tér megépítése, felújítása valósult meg a GSV Kft. közreműködésével, a szükséges anyagok biztosítása révén, mely természetesen az alapvető építőanyagok mellett magában foglalja a vakolatot, festéket, valamint a külső és belső burkolatokat is.

A GSV Kft. célja, hogy a jövőben növelje a beruházásokban való részvételét nem csak mennyiségi szempontból, hanem kiterjesztve azokat más térségekre is. Mivel márkakereskedőként tartós és jól működő kapcsolatban áll a nagy építőanyag gyártó cégekkel, ezért problémamentesen képes a termékeket igény szerint, bárhol egy építkezés vagy felújítás rendelkezésére bocsátani.

Legfrissebb és kiemelt referenciáink:

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo