menü

Családi Ház Referenciák

Családi Ház Referenciák

A kezdetek óta cégünk közreműködésével jelentős számú önerős családi építkezés, felújítás illetve kivitelezői beruházás valósult meg. A GSV Kft. mind méretéből, mind széles termékskálájából (több mint 10000 féle termék) adódóan alkalmas akár családi házak, akár nagy beruházások anyagigényének színvonalas és folyamatos kielégítésére.

Cégünk közvetlenül illetve közvetve viszonteladóin keresztül igyekszik kielégíteni az egyéni vásárlók igényeit. Az építkezni, felújítani szándékozók és a kereskedők nálunk mindent egy helyen megvásárolhatnak, amire csak alaptól a tetőig szükségük lehet. Termékeink és szolgáltatásaink egész évben rendelkezésükre állnak a legnagyobb választékban, a legjobb árakon. Mindehhez mérnök és lakberendező munkatársaink szakmai segítséget nyújtanak, hogy vásárlóink mindig megfontoltan és kockázatmentesen dönthessenek. Napjainkban többféle stílus és folyamatosan változás jellemzi az építőipart. Cégünk partner abban, hogy az egyéni elképzelések valóra válhassanak, s a tervből otthon legyen. Éppen ezért az egyedi és eltérő igényeknek, trendeknek megfelelően kínálatunkban a hagyományostól a modernig, az egyszerűtől a luxusig minden megtalálható.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo