menü

Válogatás 2019. évi referenciáinkból

Címkék

Válogatás 2019. évi referenciáinkból illusztráció

Válogatás 2019. évi referenciáinkból

2019. se telhetett el nagyobb projektek, beruházások nélkül. Utolsó összevont számunkban az idei év referenciáit mutatjuk be, családi házakat, nagyobb projekteket, ahol a Gulyás Tüzépet választották. 


Egyik leglátványosabb beruházás a Nemzetközi Iskola (ISD) épülete ami a Nagyerdő közvetlen szomszédságában, egy 50.000 négyzetméteres területen épült fel.
A tervek szerint közel 7200 négyzetméter alapterületű épület 500 diák részére biztosít majd 21. századi környezetben megvalósuló oktatást.
Az óvodától az érettségiig tartó, nemzetközi oktatást biztosító Debreceni Nemzetközi Iskolában (ISD) a diákok 3-tól 18 éves korig széles körű és kiegyensúlyozott tanterv alapján szerezhetik meg azokat az esszenciális ismereteket és készségeket, melyekkel megalapozzák felsőfokú tanulmányaikat, egyben jövőjüket.


Fabó Éva Sportuszoda, Dunaújváros Az uszoda teljes külső és belső felújításon esett át az elmúlt évben. Új nyílászárókat kapott, felújították a homlokzatot és a tetőszerkezetet. A medencék mélységét két méteresre növelték a Nemzetközi Úszószövetség irányelveinek megfelelően. Megújult a lelátó, új álmennyezet került a medencetérbe. Kialakítottak egy közvetítő állást is, felújították az öltözőket, a vizesblokkokat és egy új szauna is épült. Az akadálymentesítés jegyében egy liftet is üzembe helyeztek.
Debreceni Egyetem, teniszközpont. A csarnokban összesen négy teniszpálya, két iroda, több szekrényes öltöző, egy közösségi tér kapott helyett, amit üvegfal választ el a pályáktól. Az emeleti részen hetven hallgató számára kialakított tanterem van, emellett negyven férőhelyes helyiség szolgálja még az oktatást. A pálya fölött száz férőhelyes lelátó is épült, de ezen a szintet foglalja el a Sportgazdasági és – menedzsment Tanszék is.
Agora irodaház Debrecen városközpontjában épült fel a prémium minőségű „A” kategóriás irodaház, ami modern és flexibilis kialakítású, tágas világos terekkel rendelkezik.
Kisvárda Várfürdő strandfelújítás, főépület rekonstrukció
Az újjáépített kisvárdai strand és várfürdő hatalmas csúszdaparkkal és új medencékkel nyílt meg Aquacinema Kisvárda néven. A fürdő szép, parkos környezetben a város észak-nyugati részén található. Az egész évben üzemelő Aquacinema az ország egyik legnagyobb, 14 pályából álló, 5 emeletes csúszdaparkjával és több mint egy kilométeres csúszófelülettel várja a száguldás szerelmeseit.
Tiszacsege Szolgáltató központ. A beruházás keretében szabadtéri kondiparkot hoztak létre, zöldfolyosót építettek ki a Fő és a Kossuth utca mentén, közparkot, piacteret és kereskedelmi-szolgáltató házat alakítottak ki, akadálymentesítettek.


Idén is számos helyi és hazai beruházás, kivitelezés volt, ami a fentieken kívül Tüzépünket választotta:

Bábolnai Fürdő
Abádszalók Egészségügyi Centrum
Transped J4 jelű raktárcsarnok
Ebesi Vasútállomás Fogadó épületének
Burke üzem
Master Good Kft. Irodaház
Horse Trans Cargo Irodaház és Csarnok (Vámospércs)
24 lakásos társasház
(Debrecen, Jókai-Garai u. sarok)

Tőlünk épült családi házak: 

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo