menü

Tőlünk épült - Trendi fürdőszoba, elegáns otthon

Címkék

Tőlünk épült - Trendi fürdőszoba, elegáns otthon illusztráció

Tőlünk épült - Trendi fürdőszoba, elegáns otthon

Merész színek, trendi megjelenés. Ez jellemzi az e havi tőlünk épült otthont, ahol nem voltak restek divatos, egyben elegáns designt használni a fürdőszobában. 

 A családi házba belépve egy tágas konyha-nappali együttese tárul elénk. A konyhaszigetes kialakítás minden sütés-főzést kedvelő álma lehet, mutatóssága mellett nagyon praktikus megoldás. A konyhában fehér Metro falicsempét választottak, ami a fekete-fehér színvilághoz jól illeszkedik. Az egész teret beborító különleges faerezetű padlólap az Opera Timber Rovere lapja. 
A ház egyedisége a sötét tónusú fürdőszobája, ahol a 60x60 cm méretű Tau Maxxi Graphite falicsempéket a trendi megjelenésű Sant'Agostino Colorart Navy 15x120 cm-es lapokkal ötvöztek. A Colorart termékcsaláddal egyre inkább művészi szintűvé válik a fahatású kőporcelán legújabb kollekciója. A lapok mintái 80 különböző minta felhasználásával készültek, mellyel igazán impozáns, természetes megjelenést lehet elérni. Mindamellett, hogy digitális technológiával készült, egyik fő tulajdonsága hogy fagyálló.


A fürdőszobában jól működik a kiegészítők együttese. A Wellis Oval térben álló kád a Wellis Via csapteleppel együtt kellő egyensúlyt biztosít a sötét tónusú színvilágban.

Miért jó választás a szabadon álló kád?
A Wellis kádak designos megjelenésük mellett duplafalú, szennyeződés álló szaniter akril kádtesttel rendelkeznek. A masszív, 2 rétegű konstrukciónak köszönhetően nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre. Kialakításuknak köszönhetően egyedi megjelenést kölcsönöznek fürdőszobánknak.
A fürdőkádat egy elegáns Wellis Astro 120 Corner zuhanyfal választja el a zuhanyzótól. A zuhanyzót a falra is felfutó Colorart burkolat kiemeli, jól mutatat rajta a Hansgrohe Showerpipe 240 zuhanyrendszere. A WC helyiség leköveti a fürdőszoba megjelenését, hasonlóan divatos, fiatalos.
A hálószobába lépve a választott burkolat az Egger Asgil Oak Honey laminált padló, amely kellemes otthonos hatást kelt.

Tulajdonosi visszajelzés: 
"Szerettünk volna egy fiatalos, designos fürdőszobát, melyhez interneten keresgélve találtunk ötleteket. A tervet végül a Gulyás Tüzépen kínált termékekből sikerült megvalósítani. Köszönjük a burkolattervezők segítségét!"

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo