menü

Tőlünk épült - Prémium lakások és üzletek a belváros szívében

Címkék

Tőlünk épült - Prémium lakások és üzletek a belváros szívében illusztráció

Tőlünk épült - Prémium lakások és üzletek a belváros szívében

2020-ban került átadásra a belváros egyik legnagyobb beruházásaként avanzsált Arany és Széchenyi Residence. A beruházó a 90 lakásos projekttel azokat magánszemélyeket és befektetőket célozta, akiknek fontos a minőség, időtálló ingatlant szeretnének, prémium anyaghasználattal és korszerű megoldásokkal.

Mitől más itt egy lakás, mint a város többi részén?

Az Arany & Széchenyi Residence Debrecen szívében, pár percre a főtértől a táblabíróság mellett elhelyezkedő kiemelt beruházás. Elhelyezkedése mellett különlegessége, hogy egyedi műszaki megoldásokkal büszkélkedhet, minőségi alapanyagokat tartalmaz. Üzlethelyiségnek, lakóotthonnak, egyaránt kiválóan alkalmas! Az Arany Residence 36 lakás található 42 m2-től 113 m2-ig, a Széchenyi Residence-ben 54 db 42 m2-től 105 m2-ig. A földszinten irodák kapnak helyet, a pinceszinten pedig gépkocsi-beállók és garázsok kerültek kialakításra. Az emeleti lakások erkéllyel rendelkeznek, a IV. emeleten pedig tágas penthouse lakás került kialakításra nagyméretű tetőterasszal, egyedi kilátással. 
Az ingatlan elhelyezkedése minden igényt kielégít. Megközelíthetősége autóval, tömegközlekedéssel is egyaránt egyszerű. A centrum közelsége valódi városi érzetet ad. Üzletek, bevásárlóközpont, éttermek, áruházak, kávézók és megannyi szórakozási lehetőség egy karnyújtásnyira. 
Az épületekben a fűtésről a rendkívül gazdaságos üzemű központi távhő megoldás gondoskodik, lakásonként egyedi mérővel és szabályzással. A korszerű megoldások egyik pilléreként a tetőre telepített napelemek biztosítják a kiegészítő áramforrást, amely a társasház közös rezsiköltségeit majdnem teljes mértékben fedezi. A lakások közötti falrendszer is több mint egy hagyományos fal. A fal fokozott hangszigeteléssel rendelkezik, amely biztosítéka a teljes, nyugodt pihenésnek. 

További korszerű megoldások:
» lehúzható rendszerű szúnyogháló
» padlófűtés
» beépített klímaberendezés
» víz távvezérlésű elzárása/nyitása
» a lépcsőházban 8 személyes liftek
» magas műszaki tartalmú nyílászárók, motoros távirányítású redőnyökkel vagy zsaluziával
» külső és belső oldalon gránit párkány
» a lakások alap felszereltsége a klíma (nagyobb lakásoknál két beltéri egység)
» közösségi terekben LED világítás kialakítása
» épületenként 2 db 8 személyes Schindler lift
» exkluzív lakás bejárati ajtók, és lakáson belüli ajtók
» Habito falrendszer alkalmazása
» kiemelt figyelmet fordítunk a hő- és hangszigetelésre
» magas minőségű szaniterek
» alap felszereltség a fürdőszobaszekrény
» lakáskínálatban egyedi íves kialakítású panorámás lakások, illetve nagy zöldtető kapcsolatos lakások is megtalálhatóak
Az Arany és Széchenyi Residence megjelenésére külön figyelmet fordítottak a tervezés során. A külső megjelenés során egy városképbe illeszkedő modern megjelenést céloztak meg. 
Belül a folyosók, a közös terek stílusos képet adnak, a lakások fürdőszobái egyedi megjelenésűek amelyeket a burkolattervezők által megalkotott enteriörökből építettek meg. A teljesen gépiesített konyhák modern, minőségi konyhabútorból készültek. Az épület szívében egyes lakásokhoz belső udvar is tartozik, ahol a WPC burkolattal valamint a Nord Green műfűvel egészévben mutatós kertet kapunk.

Arany & Széchenyi Residence szerkezeti felépítése:  
Alapozás: A meglévő pinceszint monolit vasbeton lemez, pillérváz és vasbeton pincefal szerkezettel valósult meg.

Szerkezet, falazatok: A falszerkezet monolit vasbeton pillérvázas rendszerű (a jelölt helyeken vb. merevítő falszakaszokkal), korszerű, mai modern feltételeknek megfelelő 30 cm vastag, Porotherm 30K típusú kerámia tégla kitöltő falakkal. A lakások egy részénél a mai kor legmodernebb, egyedülálló a 2018-as energetikai és hangszigetelési elveknek megfelelő Habito szerkezetet alkalmaztak.Vízszintes teherhordó szerkezetek: A lakóépületek általános szintjein lévő födémek 25 cm vastag, többtámaszú, két irányban teherviselő vasbeton síklemez-födémek.

Tetőszerkezet: A tervezett épületek vasbeton záró födém lapostetős szerkezettel készültek. Csapadékvíz elleni szigetelése egyenes rétegrenddel, belső vízelvezetéssel, műszaki kiviteli terveknek megfelelően, a rétegtervek szerint kerültek kialakításra.

Lakás bejárati ajtó: A lakásokba Privilege Doors SP30-as típusú bejárati ajtók kerültek beépítésre. A tok egyes lakásoknál 100x210 vagy 110x210 cm-es, hőhídmentes alumínium szerkezet. Szárnyvastagság 56 mm, EPS styrofoam kitöltéssel.

Lakás belső ajtó: A belső ajtók Caesar Doors márkájú tömör ajtólapú ajtók. A Caesar Doors ajtók 3D CPL kiváló felületi borítással készülnek. A kedvező hanggátlás, a lyukfuratolt forgácslap ajtólap kitöltéssel és tokfalcba illesztett szigetelő profillal biztosítja a nyugodt pihenést.

Homlokzati nyílászárók: Műanyag Veka Softline 82 MD típusú, 6 kamrás, valódi, kettős, szélső + középtömítéses rendszer, szürke színű gumitömítéssel. A nyílászárók kívül és belül is gránit párkánnyal lettek felszerelve, melyek emelik a prémium lakások eleganciáját.

Árnyékolás: A lakáshoz tartozó külső nyílászárók motoros működtetésű, távirányítós, alumínium redőnnyel lettek ellátva vagy egyes lakások esetén kiemelt minőségű zsaluzia rendszer került kialakításra. Az ablakoknál beépítésre kerülő redőnytokok lehúzható szúnyogháló előkészítést tartalmaznak.

LED világítás: 
Nem is gondolnánk, hogy a világítástervezés, a fények milyen fontossággal bírnak, milyen mértékben képesek meghatározni épületeink, belső tereink megjelenését.

Tőlünk épült - Arany és Széchenyi Residence 3. - 1

Figyeljük meg esténként a kivilágított nevezetességeit a városnak, a különböző épületeket, miként vetülnek rá a fények, milyen hatást keltenek.
A megvilágítást a legtöbb esetben LED-ekkel végzik, ennek több oka is van. Egyrészt a LED energiatakarékos és tartós, mert a többszöri kapcsolás sem rövidíti működésének idejét. Másrészt rendkívül jól variálhatók, több színben is elérhetők, fénye pedig könnyen irányítható.
Fontos még, hogy ezek a fényforrások nem melegszenek fel. Praktikusságát növeli kis mérete, ezért egyszerűen betervezhető.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo