menü

Tőlünk épült - Időtlen elegancia

Címkék

Tőlünk épült  - Időtlen elegancia illusztráció

Tőlünk épült - Időtlen elegancia

Egységes megjelenés és kifinomult elegancia. Ezekkel tudnánk jellemezni a bemutatott családiházat, ahol vásárlónknak határozott elképzelése volt a ház kialakítása és stílusa kapcsán.

 A csendes utcában elhelyezkedő otthon megjelenése szakít a modern leegyszerűsített formavilággal és egy elegáns, „nagypolgári” stílust követ.
A ház a kiemelkedő paraméterekkel rendelkező hőszigetelt Wienerberger K30-as okostéglából épült, amit további 15 cm-es grafitos szigetelés fed. A vakolat típusa a Revco gyártó, Tiramisu 1 színe. A tetőre Creaton klasszik hódfarkú natúrvörös engóbózott cserép került. Ez a tetőcserép klasszikus szépségű tetőfelületet nyújt, mely tökéletes harmóniába tud kerülni az épülettel. A térkő az ízléses megjelenésű Leier gyártó Mercato fahéj színe. A ház mögött egy kis pihenő részt láthatunk, ahol nem maradhatott ki a „kertisütés királya” az Eggrill kertisütő.

 Az emeleti teraszra került a Wellis Manhattan jakuzzi így a teljes ellazulás mellé igazi panoráma kilátás is jár. A kerítés is külön említést érdemel, hasonlóan a homlokzathoz itt is a Fabrostone Rustica 1 falburkolót láthatjuk, front részen kovácsoltvas betéttel, valamint márvány párkánnyal.
A pazar külső után betekintünk a belső kialakításra. Az előszoba és konyha padlólapja a TAU Ceramica Must Eternal Teak 20x120-as retifikált lapja. A nappali és szobák laminált padlója a HARO gyártó minőségi terméke. A fehér szegőlécek igazán elegáns, stílusos megjelenést adnak. A konyhaburkolat a Zalakerámia Traver ZBD 62064 20x60-as falicsempéje, melynek színvilága kellemes átmenetet nyújt a falszín és a bútor színe között. Aki a házba vendégként érkezik nem panaszkodhat ugyanis vendég WC és fürdőszoba követi a ház stílusát, igényes, letisztult megjelenésű. Ahova az STN Venice falburkolatát tervezték, ami remekül illik a TAU Ceramica Must padlólaphoz, amit az előszobában már láthattunk.
A Villeroy O. Novo fali WC, Geberit Duofix Basic beépített tartállyal és lecsapódásgátlós WC tetővel került párba. A precíz kivitelezés végig kíséri a ház minden helyiségét. A földszinten még egy vendéghálószobát is találunk, mely külön fürdőszobával rendelkezik. Itt a burkolat a Zalakerámia Canvas burkolatcsalád, a fürdőszobabútor típusa pedig az ARIA Lenz 80-as bútor.
Az emeletre vezető lépcsőforduló impozáns megjelenését a falburkolat tovább fokozza. Jól kiválasztott színek és burkolatok találkozását láthatjuk mindenhol.
A szülői szoba külön fürdőszobájában a Polcolorit Gusto termékcsalád lapjai láthatóak. A nagyméretű ablakoknak köszönhetően itt kevés mesterséges fényre van szükség. Az emeleti gyerekszobának is van saját fürdőszobája, ahova Emigres Ice Beige falicsempe és Novabell My Space Bamboo padlólap került.
Átgondolt kialakítás, precíz kivitelezés, stílusos burkolatválaszték jellemezi augusztusi tőlünk épült otthonunkat. A ház technikai paramétereivel hosszútávon biztosított a gondtalan, kényelmes pihenés.

Tulajdonosi visszajelzés: "Közel 1 évig tartott az építkezés mire elkészültünk mindennel. Szerettünk volna egy igazán kényelmes és elegáns megjelenésű kertesházat. Az építkezéssel járó feszültséget elfelejtve oda jutottunk ahova akartunk, az lett amit terveztünk."

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo