menü

Tőlünk épült - Fiatalokra tervezve

Címkék

Tőlünk épült - Fiatalokra tervezve illusztráció

Tőlünk épült - Fiatalokra tervezve

Debrecen egyik belvárosi lakását mutatjuk be, ami teljes felújításon esett át, melyhez a tulajdonos az anyagokat a Gulyás Tüzépet választotta. 

Megszüntették a régi konvektoros fűtési rendszert, a villany- és vízvezetékek is cserélve lettek. Ezt követően az új burkolatokkal teljesen megszépült, új külsőt kapott a kis lakás. 
A fiatal pár szeretett volna egy otthonos modern otthont, ami korszerűsége mellett kényelmes és mutatós is. Az előszoba és a konyha hidegburkolata a Ragno gyártó Freetime Avorio lapja. A konyhai bútor színvilága jó összhangot alkot a padlólappal. A folyosó leköveti a konyhai stílust, a barna- krém színpáros megjelenik a beépített szekrényen is.


A fürdőszoba burkolatai itt is a Rako, ezen belül a Base termékcsalád mutatós lapjai. A Rako Base Brown Relief 30x60 cm falicsempe megtöri a homogén színvilágot és karakteres megjelenést ad. A fürdőszobabútor Wellis Nina, Mofém Zenit mosdó csapteleppel lett szerelve. A zuhanyzóban a kényelmes, egyben praktikus Mofém Zenit Dual Control zuhanyrendszer látható. A Mofém Zenit zuhanyrendszerek teleszkópos zuhanyrúddal vannak felszerelve a kívánt magasság elérése céljából. Tisztításuk egyszerű és praktikus, csupán a fúvókák benyomásával megoldható. A zuhanyfejekből érkező extra vízáramlás teheti a zuhanyzást még inkább élvezetessé. A fürdőszobában jól érvényesülnek a világos burkolatok, a nagyméretű járólap jó választás, növeli a teret. 
A nappali és hálószoba padlóburkolata Egger Elton Oak White 4V laminált padló. Az Egger laminált padlók kiváló minőségűek, és kellemes hangulatot teremtenek minden helyiségben. Megjelenésük vonzó és követi a legújabb trendeket. 
A felújított lakás megjelenése jó példa arra, hogy mennyire fel lehet újítani egy régi, korszerűtlen, ódivatú lakást. Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választották!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo