menü

Tőlünk épült - Egységes elegancia

Címkék

Tőlünk épült - Egységes elegancia

Szeptemberi számunkban egy debreceni tőlünk épült családi házba kalauzoljuk kedves Olvasóinkat, ahol az egységes stílus, gondos tervezés, precíz kivitelezés már az első percben szembeötlő.

Tőlünk épült - Egységes elegancia  illusztráció

Belépve az otthonba a Sant’Agostino Marmocrea Beige Impero 60x60 cm-es burkolat megteremti azt a hangulatot, ami az egész házban végigkísér. A kőhatású burkolat kellően harmonizál a sötét beltéri ajtókkal és dísztárgyakkal. A folyosóból nyílik egy hálószoba, ahova Egger padlóburkolat került, ami a zebracsíkos kiegészítőkkel extravagáns megjelenést nyújt. Szemben egy kisméretű fürdőszobát találunk, ahol TAU Dozza white padlólap és falicsempe került felburkolásra. Wellis Astro Walkin zuhanyfal Hansgrohe Crometta E240 zuhanyszettel és Mofém MLP médium lefolyóval került beépítésre. Kis mérete ellenére jól elrendezett és praktikus.  


Az illemhelyiségben is a TAU Dozza White burkolat látható, elegáns környezetet teremtve. A beépített Jika öblítőrendszer felett a süllyesztett polc világítással együtt karaktert ad a felületnek. 
A folyosóról kiérve bal kéz felől egy modern egyben elegáns konyhát láthatunk. Látszik az átgondoltság, stílusérzék amit a színek, burkolatválasztás nyújt. A Sant’Agostino Marmocrea Bronzo Impero 60x60 cm-es lap otthonos, meleghatást nyújt kőhatása ellenére. Az étkezőt és a nappali részt a burkolatok játékával különítették el. A fényes nagyméretű lapok folytatódnak az emeletre vezető lépcsőn is. Innen szépen látszódik a galériás ház „panorámája” amit a Velux tetőtéri ablakok világítanak be. A szépség a részletekben rejlik, a különleges lámpák, fém szegők, elegáns burkolatok egységes és egyben kellemes miliőt teremtenek. Az emeleten találunk egy újabb hálószobát, valamint egy nagyobb méretű fürdőszobát. Itt a padlólap Impronta gyártó Daino Reale Rett. 60x60 cm-es lapja a falon pedig Impronta Daino Reale 30x90 cm-es látható. A sarokban Wellis Tivoli 150x150-es masszázs kádat találunk, amivel a kényeztető fürdés garantált.
A dolgozó részen, az Egger padlóhoz sötét tónusú fabútort választottak. Az egységesség jegyében az emeleti illemhelyiség hasonló dizájnban készült. Itt is az Impronta elegáns Daino termékcsalád lapjai mellett döntöttek.
Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzép mellett döntöttek, gratulálunk a végeredményhez!

Tulajdonosi visszajelzés: „Elégedettek vagyunk az eredménnyel. Fodor Péter burkolat szaktanácsadó nagy segítségünkre volt a burkolatok kiválasztásánál, sikerült az igényeink szerint dönteni. Köszönöm a burkolattervezés munkáját is fiatalos ötleteikkel, azt kaptuk amit elterveztünk.”

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo