menü

Tőlünk épült - Az ideális családi környezet

Címkék

Tőlünk épült - Az ideális családi környezet illusztráció

Tőlünk épült - Az ideális családi környezet

Az idei év első Tőlünk Épült számában egy debreceni családiházat mutatunk be, ami egy 2 gyermekes fiatal pár otthona. A ház tervezésénél fontos szempont volt a nagy tér kialakítása, a praktikusság és a kényelem.

A ház külső megjelenésében az Emigres falburkolat megtöri az egyhangúságot, modern egyben trendi hatást nyújt. A tetőn antracit Bramac Duna cserép látható, a térkő a Semmelrock gyártó terméke. A sötét tető és a világos fal kellemes összhangot teremt.
Belépve az otthonba egy tágas, jó megvilágítású tér tárul elénk. A színek harmóniája, a jól megválasztott kiegészítők egységes stílust alkotnak. A nagyméretű 60x60-as Emigres Medina padlóburkolat optikailag tovább növelni a teret. A konyha falán Opiocolor mozaik falicsempét láthatunk. A konyha kialakítása átgondolt, kellő mennyiségű természetesfényt kap, a munkafelület bőséges.
A nappali mellett egy folyosóból nyílnak a hálószobák és a fürdőszobák. A folyosó burkolata a Novabell gyártó Eiche Natur famintás padlólapja.
A hálószobába és a gyerekszobákba HARO laminált padlóburkolat került. A családiházban egy kis és egy nagy méretű fürdőszobát is találunk, ahol a teljes felfrissülés adott. Az M-Acryl Melody sarokkád, Trend kádperemre szerelhető csapteleppel került beépítésre. A Marmy dupla mosdó Klikk-klakk lefolyóval, a Teka Formentera csaptelepét kapta. 

A dupla mosdó egy nagy család számára elengedhetetlen, „okos” megoldás a reggeli készülődésnél. A fürdőszoba különlegessége, hogy egy egyedi tervezésű szauna szolgálja a kényelmet. A mellékhelyiségbe Wellis Cement függesztett WC-t szereltek. A fürdőszoba burkolata a Zalakerámia Selma termékcsaládja.
Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választották. Egységes, kellemes benyomást keltő otthont sikerült megalkotni, jól átgondolt térhasználat, világos, nagy tér, harmonizáló színek jellemzik.

Tulajdonosi visszajelzés: „Nagyon szeretjük az Emigres burkolatot a nappalinkban, jó döntés volt. Hosszú folyamat volt mire minden összeállt, elégedettek vagyunk a választott termékekkel.”

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo