menü

Tőlünk épült - a NET VET Kft. állatorvosi rendelőintézete

Címkék

Tőlünk épült - a NET VET Kft. állatorvosi rendelőintézete

Tőlünk épült - a NET VET Kft. állatorvosi rendelőintézete illusztráció

Debrecenben szinte minden kedvtelésből tartott állat tulajdonosa ismeri, vagy hallott a Net Vet Kft-ről, ami biztosítéka annak, hogy ha kiskedvencünk beteg, ellátásra, kezelésre szorul, akkor biztos kezekbe fog kerülni. Az intézet szolgáltatásai közé tartozik: belgyógyászat, lágy, -ízületi és csontsebészet, szemészet, képalkotó diagnosztika (CT, Rtg, Uh), megelőző védőoltások, kozmetika.

A több évtizedes múlttal rendelkező Net Vet Kft. állatorvosi rendelőintézete és állat kozmetikája új épülettel bővült.
Kívülről a dizájn letisztult, modern, a homlokzat domináns színe a fehér, amit Magnum Nature Noce típusú burkolattal díszítettek „törtek meg”. 

 • Belül a falakon az Alcor Atlanta burkolat lapjait láthatjuk. Az Alcor gyártó ezen termékcsaládja nagy népszerűségnek örvend vásárlóink körében. 
  Tőlünk épült - Net Vet 4 - 1
 • A mozgáskorlátozott helyiségbe Sapho Help mosdó, Villeroy & Boch O. Novo függesztett WC mellett döntöttek. 
  Tőlünk épült - Net Vet 2 - 1
 • Az emeletre vezető lépcső az Opera Natural Noce Chiaro burkolatot kapta. 
  Tőlünk épült - Net Vet 3 - 1
 • A vizsgáló jó példája a harmónizáló színeknek. Az Alcor Atlanta burkolat, a türkiz falszín és a fa bútor kellemes egységet alkotnak.
  Tőlünk épült - Net Vet 5 - 1
 • A CT vizsgáló helyiségbe a Vinyl Conducto speciális fajtája került a padlóra. Az előírások szerint az elektromos feltöltődések elkerülése érdekében antisztatikus padlót kellett kiválasztani. 
  Tőlünk épült - Net Vet 6 - 1


Tulajdonosi visszajelzés:
Évről évre folyamatosan gyarapodik az ellátást igénylő kisállatok tulajdonosainak a száma, és az általuk elvárt korszerű szolgáltatással kapcsolatos igény. Szerintünk a választott burkolatok jól illeszkednek az új, modern környezetbe, amit vásárlóink véleménye is megerősít. Sok pozitív visszajelzést kaptunk az új dizájnt illetően.