menü

Tőlünk épült-Modern legénylakás luxuskivitelben

Címkék

Érvényes: 2019.07.31-ig

Tőlünk épült-Modern legénylakás luxuskivitelben

Ebben a hónapban bemutatni kívánt Tőlünk épült otthona egy igazi modern legénylakás, mely a mai trendek hű megjelenítése mellett kiváló összhangban van a természettel és annak színeivel. A felújítás során lakberendező segítségével sikerült egy esztétikus, praktikus és kényelmes otthont kialakítani, melyben a szórakozás, társas együttlét és a pihenés egyaránt lehetséges.

Tőlünk épült-Modern legénylakás luxuskivitelben illusztráció

A bejárati ajtón belépve egy kis előszoba-rész fogad minket. Innen nyílik a vendég fürdőszoba, melyben elhelyezésre került egy épített, Radaway Torrenta üveg zuhanyajtóval ellátott zuhanykabin, egy mosógép és természetesen egy munkapultra ültetett Jika Cubito mosdó, a termékcsaládhoz tartozó csapteleppel. 

Tőlünk épült-Modern legénylakás luxuskivitelben 7. - 1

A fürdőben található Jika Cubito kiegészítők illeszkednek a helyiség összképéhez, egyszerűségükkel és modernitásukkal, kézre eső elhelyezésükkel kényelmes készülődést tesznek lehetővé. A Petek tükör beépített világítása pedig kiváltja a tükörnél elhelyezendő lámpákat. A kis méretű helyiségbe kiváló választás a világos és visszafogott márvány hatású, fényes felületű, porcelán Supergres Selection Travertino lap, mely a falra 40x80-as méretben, a padlóra viszont 60x60-as méretben került lerakásra. Kis alapterületű helyiségekbe kimondottan ajánlott világos színekkel és nem hangsúlyos, vagy apró mintákkal dolgozni, ezzel elkerülhetjük a nyomasztó hatást, a fényes felületek tükröződésével pedig tükör-hatást érhetünk el. A fürdőbe került még egy Radeco króm törölköző szárító is. A lakás világos falait kiválóan ellensúlyozza a sötét svédpadló, ezzel biztosítva az otthonosságot, a biztonságos közlekedés érzését. 
Tőlünk épült-Modern legénylakás luxuskivitelben 5. - 1

A vendégmosdóba a már említett burkolatok kerültek, valamint Jika Cubito termékcsaládhoz tartozó fali WC, lecsapódásgátló tetővel. A konyha és nappali egy légtérbe került. 

Tőlünk épült-Modern legénylakás luxuskivitelben 3. - 1

Annak érdekében, hogy a főzés közben keletkezett füst, szagok és illatok ne terjedjenek át a nappaliba, a konyha tolható üvegajtókkal leválasztható. Ezzel lényegében a tér nyitott marad, mert a fény akadályok nélkül tud egyik helyiségből a másikba áramolni. A konyhában a fényes felületek és a világos színek újra megjelennek, ennek köszönhetően egy kifinomult, elegáns megjelenést kap. A konyha hátfalán lévő Cerrad kőhatású falburkolat lépcsőzetes felhelyezése teszi különlegessé.  
Tőlünk épült-Modern legénylakás luxuskivitelben 2. - 1

A nappali díszét a nem mindennapi álmennyezet kialakítás adja, melyben tökéletesen elhelyezhető a hangulatvilágítás. Ebben az esetben csillagfény és LED-szalagok biztosítják a hangulat megteremtését, képviselve a modern irányzatot, míg ennek kontrasztjaként a belső kiskert tűnik fel, amelyben a növények igazán nyugodt, természetközeli környezetet teremtenek. A helytakarékosság jegyében sok nyílászáró tolóajtós formát kapott, így történt ez a hálószobánál is. A helyiség stílusa tökéletes összhangban van a lakás többi részével, a szoba fókuszpontja az ágy felett elhelyezett kép.
A lakás második fürdőszobája már fürdőkádas kialakítást kapott, a M-Acryl Royal Elegant 30 kád tökéletes társ a relaxáló fürdőzésekhez.  
Tőlünk épült-Modern legénylakás luxuskivitelben 8. - 1

A fürdőkád olyan funkciókat is ellát, mint például az automatikus kádöblítés, hidromasszázs, pezsgőfürdő vagy fényterápia. A Supergres Selection Travertino Campitura Rombi dekor szolidan díszíti a helyiséget, mégis látványossá teszi azt. A Jika Cubito termékcsalád termékei jelennek meg a fürdőben, a nagy tükörfelület optikailag tágítja a teret.
A moziszobában biztosított a társas esték eltöltésének kiváló hangulata és az egyéni szórakozás élvezete is.  
Tőlünk épült-Modern legénylakás luxuskivitelben 4. - 1

Összeségében egy mai trendeknek megfelelő, minden igényt kielégítő modern, luxus lakás készült el.

Tulajdonosi visszajelzés: „Azt kaptam végeredményként, amit szerettem volna. Elégedett vagyok a Gulyás Tüzépről választott termékekkel és a kiszolgálás minőségével is.”

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo