menü

Tervezői szemmel - Kisméretű fürdőszoba felújítási tippek

Címkék

Tervezői szemmel - Kisméretű fürdőszoba felújítási tippek illusztráció

Tervezői szemmel - Kisméretű fürdőszoba felújítási tippek

Minél kisebb térrel rendelkezünk, annál nehezebb dolgunk van. De nem lehetetlen a helyzet, mivel számtalan példa bizonyítja, hogy kisebb fürdőszobákat is lehet szépen, elegánsan és praktikusan berendezni.

Válasszunk lehetőség szerint világos, meleg hatású esetleg mintás burkolatot a falakra. A világosabb színek tágítják a teret viszont a sötétebb színek szűkítik azt. Ebből kifolyólag válasszuk a szürke-fehér- és a bézs árnyalatait. Ha megvan, hogy milyen színt szeretnénk, akkor a következő kérdés a csempe mérete. Választhatunk kisebb és nagyobb méretű burkolatokat falra és padlóra, mint pl.: 25x50 cm, 20x60 cm, 25x75 cm, 30x90 cm vagy 29,5x89,5 cm.
Berendezésnél is törekedjünk arra, hogy praktikus és egyedi legyen. A panellakások klasszikus 160x160 cm méretű fürdőszobáiba célszerű mindenből a kisebb tárgyakat beszerezni, mint pl.: 60-as mosdót, kisméretű kádat vagy zuhanyzót, keskenyebb mosógépet és szekrényt, így remélhetőleg meglesz mindennek a helye. 

Tervező szemmel - Kisméreű fürdőszoba felújítási tippek 1 - 1

Választhatunk zuhanyzót vagy kádat, ki-ki melyikhez ragaszkodik. A zuhanyzó előnye, hogy kevés helyett foglal el, így több mindent tehetünk a fürdőszobánkba. Figyeljünk oda (ha zuhanyzót szeretnénk), mert a panel padlók annyira vékonyak, hogy nem tudják besüllyeszteni a lefolyót. Ezért a padlón magasítani kell. A kád előnye, hogy kényelmes és ha nincs időnk és rohanunk, akkor tudjuk zuhanyzásra is használni. Illetve a kádra tehetünk kádparavánt is, így nem fröccsen ki a víz. Ráadásul, ha teljesen átlátszó paravánt választunk, az szinte nem is látszik, így nem kicsinyíti a teret.
Előny lehet még a fürdőszobába egy törölközős szárítós radiátor, mivel sok feladatot tud egyszere elvégezni és így helyet is spórolhatunk vele.
Ha világosabb teret szeretnénk, akkor különböző fényforrásokkal hangulatossá tudjuk tenni a helységet. Nagy tükrökkel tovább növelhetjük a teret, de pakolás szempontjából jó választás a tükrös fürdőszobaszekrény, mivel a benne található pakoló hely értékesnek számít ilyen kis térben. Még praktikus megoldás lehet a fürdőszobába szekrényeket elhelyezni pl.: a mosógép fölé, a mosdó alá vagy az ajtó fölé, ahol jól kihasználható a hely pakolás szempontjából.:
Tervezői szemmel - Kisméretű fürdőszoba felújítási tippek 2 - 1

Ha felújítás előtt áll és költséghatékony megoldást keres, akkor válassza megújult fürdőszoba csomagajánlataink egyikét, melyben 8 különböző megjelenésű fürdőszobát állítottunk össze. A csomag tartalmazza a falicsempét, a dekor- és padlólapot, Majka Nova akril kádat (160x70 cm), Ravak króm kád lefolyó szettet, Alföldi 56 cm-es mosdókagylót, HC-1L búraszifon leeresztő szelepet, Mambo 5 egykaros mosdó csaptelepet, Mambo 5 kádcsaptelepet gégecsővel és kézi zuhannyal, Cemix fugázót, Cemix szaniterszilikont.
Miért éri meg a fürdőszoba csomagunkat választani?

  •  Költséghatékony csomagajánlat
  •  Kész látványtervvel előre látható a végeredmény
  •  Pontos anyagszámítás
  •  Divatos burkolatokból választhat

Ismerkedj meg itt  fürdőszoba csomagajánlatainkkal!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo