menü

Szakember válaszol - Térkőfestés- Régiből újat - Tikkurila Patio térkő festék

Címkék

Szakember válaszol - Térkőfestés- Régiből újat - Tikkurila Patio térkő festék

Otthonunkban időnként eljön a pillanat amikor elhasználódott, megunt dolgainkat lecseréjük vagy a felújítás mellett döntve új külsőt adunk nekik. Előbb vagy utóbb a térkő burkolataink felületein meglátszik a napi igénybevétel, az idő múlása. Ekkor dönthetünk a meglévő burkolat cseréje mellett vagy ha pénztárcabarát megoldásra vágyuk akkor a térkő festése mellett is dönthetünk.

A térkőfestés egyre elterjedtebb a felhasználók körében hiszen időt és pénzt spórolva kaphatunk „új” térburkolatot. Ehhez használhatunk betonfestéket vagy kifejezetten térkő és járólap festéket. Bármelyikre is essen a választásunk fontos a kezelendő felületet megtisztítása, szárítása, hogy a festék jól megtudjon tapadni a kezelendő térkövön. 

Szakember válaszol - Térkőfestés - 1

A munkát célszerű +5ºC fölött elkezdeni a megfelelő páratartalom mellett. Mivel a térkövek és a járólapok az év mindennapján kivannak téve az időjárás viszontagságaink, amihez gyakran erős igénybevétel is párosul erre a felújító festésre szinte évenként sort keríthetünk.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo