menü

Szakember válaszol - Falazás? Cement nélkül? Wienerberger Protherm Dryfix-szel lehetséges!

Címkék

Szakember válaszol - Falazás? Cement nélkül? Wienerberger Protherm Dryfix-szel lehetséges! illusztráció

Szakember válaszol - Falazás? Cement nélkül? Wienerberger Protherm Dryfix-szel lehetséges!

A megszokott építési folyamatok során leggyakoribb falazat ragasztási módszer a cementtel való kötési biztosítás, viszont modern világunkban az újtechnológiáknak köszönhetően a szakemberek már létrehoztak egy olyan anyagot, aminek köszönhetően az építési folyamata rendezettebb és költséghatékonyabb de biztosított a tégla sor közötti tapadás.

Szakember válaszol?  - Falazás? Cement nélkül? - 1


A Wienerberger Profi Dryfix használatával mindazonáltal, hogy kötést biztosítunk a sorok között, a nedvesség szerkezetbe való bejutását is meggátoljuk. Az egykomponensű PU hab 3 cm vastakon alkalmazandó a sorok között, mely létrehozza a két tégla közötti tapadást. A megfelelő kötés eléréséhez a habot vizes felületű téglára kell nyomni. A nagy nyomásszilárdságú, nem éghető anyag, kiváló adottságainak köszönhetően -5 C0-ig alkalmazható. A Porothrem Profi termékeit az égetést követően a téglák felfekvő felületeit megcsiszolva precíz felületet alakítanak ki így a Dryfix ragasztóhabarcssal készült falazatok, jobb hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek ami hozzásegíti a jobb energiafelhasználású, olcsóbb fenntartást is. A pontos anyag kiszámítással (16 db/m2), az anyagmozgatással járó plusz tehertől és költségtől is megszabadulunk.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo